Charmerende sommerhus med 100 meter til Vesterhavet

4
icon
icon
icon
icon

Klitdalen 63, Houvig

- Sommerhusnr.: J0188
4 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

For enden af en stikvej på Klitdalen ligger dette charmerende sommerhus. Sommerhuset på Klitdalen 63 har en fantastisk beliggenhed ved allersidste klitrække og dermed bare 100 meter fra vandet. Sommerhuset på Klitdalen 63 blev renoveret i 2022 og er indrettet til 4 personer og er et godt valg for jer, der gerne vil bo i et charmende sommerhus med masser af historie. Her er plads til 4 personer på de 103m2. 

Sommerhus med charme og historie

Det hyggelige sommerhus er fra 1947 men er renoveret 9 2022 og fremstår særdeles lyst og lækkert – Her er virkelig tænkt på detaljen. Det stråtækte tag falder i ét med det omkringliggende klitlandskab og vidner om et hus med en helt unik historie og charme, som I ikke finder i et hus af nyere dato. Indretningen i huset er en kombination af moderne komfort og nostalgiske møbler. Der er hvide træbjælker i loftet, som også går op i kip. Gulvet er også et flot trægulv. Det giver en god, hjemlig hygge i rummene, som er perfekt til en afslappende ferie ved vandet. Fra stuens store vinduespartier er der faktisk kig over Vesterhavet.

Sommerhuset er indrettet med 2 soverum. Det er derfor godt egnet til en børnefamilie, der gerne vil bo i et hus med masser af historie og med en fantastisk beliggenhed i et naturskønt område. Udenfor på terrassen har I et dejligt udsyn ud over klitterne i området og der er selvfølgelig sørget for havemøbler til at slænge jer i. 

Sommerhus med 100 meter til Vesterhavet

Sommerhuset ligger kun 100 meter fra Vesterhavets brusende bølger, hvor I kan tage en frisk dukkert, soppe eller gå lange ture langs strandkanten. Uanset årstid så har området utroligt meget at byde på for hele familien. Både i naturen og i de omkringliggende feriebyer som Søndervig og Hvide Sande. I begge byer finder I desuden et bredt udvalg af spændende butikker, spisesteder og aktiviteter for store og små. Så her er mange muligheder for at holde en uforglemmelig ferie. 

Det siger vores gæster om sommerhuset J0188

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist einfach perfekt . Die Ausstattung lässt keine Wünsche offen und macht Lust darauf viel Zeit in dem Haus zu verbringen . Es ist modern und sehr hyggelig ausgestattet. Der eigene Kamin sorgt für eine behagliche Wärme .

DE
D.
sagde , Deutschland

Geschmackvoll eingerichtetes und gemütliches Ferienhaus. Ein Haus zum Wohlfühlen.

DK
D.
sagde , Danmark

Lækker og autentisk lille sted

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:103 / 89.561
Renoveret / Byggeår:2022 / 1947

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (50 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, stengulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, garage, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...