Nordsee-holidays.dk – Vores fællesskab – din fordel!

Hos ESMARK Feriehusudlejning finder du det suverænt største udvalg af kvalitetsferiehuse på Holmsland Klit, landtangen mellem hav og fjord. Her kan du vælge mellem ikke færre end 980 skønne feriehuse fra Bjerregård i syd til Søndervig i nord.

ESMARK indgår i det nye Nordsee-holidays.dk et stærkt samarbejde med 7 andre førende feriehusudlejere langs den naturskønne danske vestkyst. På vores fælles platform www.nordsee-holidays.dk kan vi sammen tilbyde dig et endnu større område og helt op til 3.800 kystnære feriehuse.

Hvis du en dag skulle få lyst til at prøve et andet feriested end Holmsland Klit, kan vi anbefale disse områder og udlejere:

Strand

Fanø

Øen Fanø er et populært feriemål med sin helt egen charme og lokale islæt. Her finder du et stort antal feriehuse fordelt på hele øen. Tag færgen fra Esbjerg. Der er flere daglige afgange og turen tager kun ca. 20 minutter. Vores partner på Fanø er Danibo Fanø Sommerhusudlejning.

Vejers Strand

Tæt på Blåvandshuk, Danmarks vestligste punkt, finder du feriestedet, Vejers Strand. Området er kendetegnet ved lange, brede sandstrande og det karakteristiske vestjysk hedelandskab, der indbyder til cykel- og vandreture. Vores Partner ved Vejers Strand er Die hyggelige Dnen.

Henne Strand

Henne Strand er kendt som en hyggelig og livlig badeby med gode restauranter, mange aktiviteter og en lang badestrand. Feriehusene i Henne Strand ligger forholdsvis tæt på hinanden og i gå-afstand til alt. Vores partner i Henne Strand er Købmand Hansens Feriehusudlejning.

Houstrup

Ferieområdet Houstrup ligger op til den storslåede Blåbjerg Plantage få kilometer fra Vesterhavet. Området er kendetegnet ved et smukt skov- og hedelandskab og er ideelt, hvis du har cyklen med på sommerhusferie. Vores Partner i Houstrup er Købmand Hansens Feriehusudlejning.

Strand

Vedersø Klit & Ulfborg

Nord for Søndervig finder du ferieområdet, Vedersø Klit. Her kan du nyde en afslappende ferie i sommerhus helt ud til Nordsøen og tæt på Husby Klitplantage og Thorsminde. Området byder på varieret natur og gode vandremuligheder. Vores partner i Vedersø er Feriehus Udlejning I/S.

Vejlby Klit

Ferieområdet Vejlby Klit ligger mellem Vesterhavet og Ferring Sø tæt på Limfjorden og den hyggelige by, Lemvig. Området er kendetegnet ved lange sandstrande og smuk vestjysk natur. Her finder du et stort udvalg af gode feriehuse. Vores Partner på Vejlby Klit er SJ Feriehusudlejning.

ESMARK på facebook

Vind kr. 3.650,-

Få gratis tips og ideer og vær med i lodtrækningen om feriegavekort.

Tilmeld nyhedsbrev

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier » Skjul udvidet søgning »
Søg
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
 • - Søndervig
 • - Hvide Sande
 • - Henne Strand
 • - Blåvand
  Esmark er her for dig

  Tlf: 97 31 50 40
  Tlf: 97 31 55 40
  E-mail: post@esmark.dk

  Sitemap
  Søger...