Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: SøndagHus i6391, Hafavej 103, Søndervig

Det flotte stråtagshus på Hafavej 103 udstråler ægte sommerhusferie og er samtidig rigtig lækkert indrettet med wellnessafdeling. Her kan I holde en ferie kun 100 meter fra Vesterhavet og ikke langt fra Søndervigs hyggelige bymidte.

Slap af på den lukkede terrasse

Det lækre ikke-ryger hus er rigtig indbydende både udvendigt og indvendigt, og kombinationen af moderne og hjemlig indretning giver en god atmosfære og lader jer falde godt til fra første ferieøjeblik.

På den store, lukkede terrasse, der løber næsten hele huset rundt, er der god plads til at solbade på de varme sommerdage og nyde en god frokost rundt om havebordet med områdets lækre specialiteter og en kold drik ved siden af.

Mens I nyder tilværelsen i havestolen og læser en god bog, kan I trygt lade børnene og hunden lege på den lukkede terrasse, og de aktive gæster kan tage et spil fodbold på græsplænen, mens resten slapper af og holder dovnedag på terrassen.

Strandbesøg og byliv efterfulgt af sauna og spa

Med en beliggenhed som denne er et strandbesøg næsten et “must”, og på få minutter når I den hvide brede sandstrand. Lad børnene og hunden lege i sandet eller vandkanten på de lune dage, mens I værdsætter feriefreden og lytter til bølgerne, der bryder i strandkanten.

Er I til shopping og hyggelige småbyer, er Søndervig helt sikkert også et besøg værd. Her venter de mange forretninger, caféer og restauranter på jer, og specielt i sommertiden summer der af liv og feriestemning fra morgen til aften.

Når dagen er omme, og I er tilbage i feriehjemmet, kan I slutte af på bedste vis med en wellnessaften i saunaen og spabadet. Læn jer tilbage i varmen og lad op til en ny dag, inden I mættede af nye indtryk lægger jer godt til rette i sengen og får en god nats søvn, klar til endnu en spændende feriedag.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,025 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 600 m  
Boligareal: 100 m²
Byggeår: 1995
Strand: 100 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6391 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6391 i kvik søg boksen på forsiden.

14. 08. 2022