Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus J6405, Krogen 27, Houvig

Det fine stråtækte hus på Krogen 27 ligger i udkanten af Houvigs smukke og fredfyldte naturomgivelser. Her er I garanteret en ferie i fred og ro, langt væk fra den stressende hverdag, og med både sauna og spabad til at gøre fridagene ekstra afslappende. Den fantastiske beliggenhed kun 100 meter fra havet giver anledning til masser af strandudflugter, og den lynhurtige internetforbindelse hjælper jer med hurtigt at dele dagens oplevelser med dem derhjemme.

Fredfyldt atmosfære og tid til at være jer selv

Det store stråtagshus rummer plads til helt op til 8 personer, og her får I alt, hvad feriehjertet begærer – og mere til. Huset er indrettet med stort henblik på, at I skal kunne holde en afslappende ferie, og den fredfyldte atmosfære bliver fuldendt af brændeovnen, der med sine knitrende flammer vil fylde stuen med hyggelig feriestemning.

Huset opvarmes af et energisparende luft-vand system. Rumtemperaturen kan styres på termostater i alle rum. Dette sikrer både en god rumtemperatur overalt i huset og en reduceret forbrugsafrening.

Spisestuen og køkkenet er slået sammen, så hele familien kan følge med og hjælpe til med dagens hjemmelavede middag, og i sofaområdet er der god mulighed for at slappe af med en spændende bog, eller streame en film på Netflix over det lynhurtige internet, som sagtens kan kobles til flere enheder ad gangen.

Fra stuen kommer I ud på terrassen, hvor I rigtig kan nyde den flotte udsigt ud over klitlandskabet, og hvis I hører godt efter, kan I næsten høre bølgernes brusen, mens I nyder et glas rødvin rundt om havebordet.

Strandudflugter og afslapning i sauna og spabad eller unde udebruseren

Små 100 meter væk ligger den brede sandstrand og venter på jeres besøg. Stranden er et paradis for alle aldre, og mens de mindste feriegæster tumler i sandet, kan I nyde solens varme til lyden af bølgerne, der bryder i vandkanten.

Den vestjyske natur kan noget specielt i al slags vejr, og selv i den friske vind, vil en gåtur gennem klitlandskabet og langs stranden byde på masser af storslåede naturoplevelser.

Efter en masse frisk luft, står spabadet og saunaen klar til at tage hånd om jer, så I kan få varmen igen. Her kan I rigtig læne jer tilbage og lade batterierne op til en ny og spændende feriedag.

Hus info 2021

Soverum: 4  
Grundareal: 2,873 m²  
Sovepladser: 8  
Indkøb: 3000 m  
Boligareal: 120 m²
Byggeår: 2018
Strand: 100 m
Husdyr: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer J6405 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer J6405 i kvik søg boksen på forsiden.

23. 10. 2021