Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus 60002, Bjergbovej 9, Blåvand

I Blåvands naturskønne ferieområde ligger denne drøm af et feriehus, der i den grad tikker alle bokse. Det topmoderne spahus råder ikke kun over luksuriøse faciliteter som sauna, Jacuzzi til 7 personer og dampbad – der er også sørget for noget til de aktive feriegæster med et kombineret aktivitets- og fitnessrum med Technogym udstyr! Alt inventar er topkvalitet blandt andet med Miele hvidevarer.

Kvalitetsbevidst indretning med underholdning for alle

Fem stjerner plus er en velfortjent karakter til det luksuriøse hus på Bjergbovej 9. Her får I hele 300 m² topmoderne og kvalitetsbevidste omgivelser med alt, hvad feriehjertet begærer (og mere til).

Tag en slapper i spabadet med en kold drink fra minibaren, eller hold en rigtig wellnessaften med et besøg i dampbadet eller den varme sauna. Eller læn jer tilbage i lædersofaen med et glas rødvin, mens mørket falder på, og brændeovnens knitrende flammer fylder stuen med varme.

Imens livsnyderne slapper af på luksuriøs vis, kan de aktive feriegæster samles i det kombinerede aktivitetsrum til en omgang billard eller en lille fitness-session – efter en tur på løbebåndet eller kondicyklen vil I helt sikkert sove ekstra godt om natten.

Den hyggelige hems udgør en ekstra hyggekrog og bliver et sikkert hit blandt de små gæster.

Nyd den friske luft hele året rundt på den store terrasse

Det store feriehus råder over en tilsvarende stor terrasse, hvor der er flere fine kroge med havemøbler og liggestole. Dele af terrassen er tilmed overdækket, så I kan nyde naturen og den friske luft selv på regnfulde dage.

Fra spisestuen er der direkte udgang til en af de overdækkede terrasser, og her kan der holdes grillaftener alle årets dage rundt om det store havebord. Når mørket falder på, sørger spotsene i loftet for lys.

Udvendigt som indvendigt – her er ikke overladt noget til fantasien, og her er I altid godt underholdt. Men får I alligevel lyst til at bevæge jer ud i området, er der flere spændende udflugtsmål i nærheden. Blåvands centrum byder på oplevelser for store og små, og den kilometerlange sandstrand er selvfølgelig altid et besøg værd.

 

Hus info 2022

Soverum: 6  
Grundareal: 2,700 m²  
Sovepladser: 12  
Indkøb: 500 m  
Boligareal: 300 m²
Byggeår: 2018
Strand: 2200 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60002 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60002 i kvik søg boksen på forsiden.

10. 08. 2022