Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus 52043, Lyngvej 18, Grærup Strand

I Grærup Strands rolige og naturskønne ferieområde ligger dette hyggelige feriehus på Lyngvej 18. Det hyggelige træhus udstråler klassisk sommerhuscharme, og indvendigt får I et herligt lyst og personligt indrettet hus med lækre faciliteter som sauna og spabad! Også hunden er velkommen her.

Personligt og hyggeligt med ekstra wellnessoplevelser

Så snart I træder ind ad døren på Lyngvej 18, bliver I mødt af lyse og venlige omgivelser. Træelementerne kombineret med de store glaspartier i stuen skaber en behagelig ferieatmosfære, og I vil med det samme føle jer godt tilpas i den personlige og detaljerige indretning.

Der er gjort meget for, at I skal få en afslappende ferie i huset, og både foran den knitrende brændeovn og i wellnessafdelingen med den varme sauna og det boblende spabad kan I nyde godt af lidt ekstra wellness.

Med praktiske faciliteter som opvaskemaskine, vaskemaskine og en hurtig og stabil internetforbindelse bliver ferien let som en leg, og de huslige pligter er hurtigt overstået.

Skøn beliggenhed i den fredfyldte natur og tæt på havet

Det fine feriehus ligger i et fredeligt og naturskønt område, og når solen kigger frem, er det oplagt at rykke ud på den afskærmede terrasse og nyde de smukke omgivelser “live”. Rundt om havebordet og i liggestolene kan I trække frisk luft og tanke nye kræfter i solen, mens feriedagene stille og roligt passerer.

Den strandnære beliggenhed kun 500 meter fra vandet giver mulighed for masser af dejlige udflugter til det brusende Vesterhav, som hele året rundt har en helt speciel charme over sig.

På en lille køretur når I Vejers Strands hyggelige ferieby, som byder på shopping, gode spisesteder, og selvfølgelig, flere små iscaféer, hvor I kan købe en lækker softice på en varm sommerdag.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 2,200 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 7000 m  
Boligareal: 103 m²
Byggeår: 2005
Strand: 500 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 52043 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 52043 i kvik søg boksen på forsiden.

14. 08. 2022