Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus 60014, Skippervej 24, Blåvand

Kun et stenkast fra Vesterhavet og midt i Blåvands smukke natur ligger denne perle af et feriehus, som med sin omfattende indretning byder på en eksklusiv ferie med alt, hvad feriehjertet begærer, og mere til. Swimmingpool, sauna, udendørs spabad og aktivitetsrum hører blot til nogle af husets fede highlights, og både store og små feriegæster vil få en uforglemmelig ferie her.

Stilren indretning med masser af feriehighlights, swimmingpool og aktivitetsrum

Der er ikke overladt noget til fantasien på Skippervej 24, og det eksklusive feriehus byder på en lækker og stilren indretning med kvalitetsbevidste møbler og masser af flotte detaljer, der tilfører huset en hjemlig og hyggelig atmosfære.

Feriehighlights er der nok af. Der er lagt op til badeferie hele året rundt i den store, indendørs swimmingpool (med svømmetræner), og efter en god svømmetur, kan I hurtigt blive tørre igen i den varme sauna, hvor der er god plads til alle.

I aktivitetsrummet kan de konkurrenceglade gæster samles til en spændende billardturnering, mens resten kan sætte sig godt til rette med en god bog eller en film i det store sofaområde, hvor brændeovnens knitrende flammer vil sprede varme og masser af feriestemning. Der er også et fitnessrum i huset, så I kan holde jer i form i ferien, hvis I har lyst til det.

Der er gulvvarme i hele huset, så I til hver en tid har en dejlig temperatur både på badeværelserne, i stuen og i soveværelserne.

Ugeneret beliggenhed, udendørs spabad og 150 meter til havet

Fra stuen og poolrummet er der direkte udgang til den store terrasse. Smid jer i liggestolene og nyd stilheden og det varme vejr, mens børnene leger på den store græsplæne.

Den ugenerede beliggenhed gør feriedagene ekstra afslappende, og efter en lækker grillmiddag i den lune aftensol, kan I tænde op i udendørs spabadet og blive varmet igennem i det boblende vand, mens de funklende stjerner kommer frem på den klare himmel.

På Skippervej bor I så tæt på havet, at Vesterhavets brusen kan høres fra terrassen, og ferien er næppe fuldendt uden et strandbesøg eller to. Stranden byder på oplevelser for alle aldre, og ligegyldigt årstid, vind og vejr, er der garanti for fantastiske naturoplevelser her.

Hus info 2022

Soverum: 5  
Grundareal: 1,500 m²  
Sovepladser: 10  
Indkøb: 550 m  
Boligareal: 260 m²
Byggeår: 2018
Strand: 150 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60014 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60014 i kvik søg boksen på forsiden.

14. 08. 2022