Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus E4039, Mettes Bjerg 12 E, Årgab

Kun et stenkast fra den nærmeste strandopgang ligger dette flotte feriehus. Her er rammerne sat for en luksuriøs ferie med alt, hvad feriehjertet begærer; Det indebærer både en lækker indretning med sauna og spabad, og ikke mindst, en fantastisk beliggenhed kun 150 meter fra det brusende Vesterhav. Op til 2 hunde tilladt!

Få en velfortjent pause fra hverdagen med ekstra wellness

På Mettes Bjerg 12E er der gjort en stor indsats for, at I skal få en afslappende ferie og en dejlig pause fra den travle hverdag. De 118 m² byder på en flot indretning med lyse træelementer, der gør omgivelserne endnu mere indbydende, og det rummelige hus har plads til hele 8 personer.

Der er dømt afslapning og familiehygge i stor stil, og især den store stue med integreret køkken og spiseafdeling kommer til at danne rammerne for en masse skønne feriestunder med alt fra kortspil til filmhygge og lækker mad rundt om spisebordet.

Feriehuset gemmer også en ekstra wellness-hemmelighed til jeres velfortjente ferie: I det største af husets 2 badeværelser står spabadet og saunaen nemlig klar til at forkæle jer lidt ekstra. Læn jer tilbage i boblerne eller den varme sauna og tank ny energi efter en oplevelsesrig feriedag – og rund aftenen af foran brændeovnen med et glas rødvin, inden det er tid til at kravle til køjs.

Fantastisk beliggenhed i klitlandskabet med 150 meter til havet

Prikken over i’et ved dette lækre feriehus er den fantastiske beliggenhed. Her bor I midt i det smukke klitlandskab, blot 150 meter fra vandet og den endeløse sandstrand. Tag børnene og hundene med på en udflugt i det gode vejr – og husk badetøjet i sommertiden!

Fra den åbne terrasse kan I nyde den smukke udsigt, der understreger, hvor langt væk I er fra den grå hverdag. På de varme sommerdage kan I dase i liggestolene med en kold drink i hånden, mens børnene leger i sandkassen eller på gyngestativet, og når vejret viser sig fra sin mindre gode side, kan I sidde i ly under den overdækkede del af terrassen.

Slut en vellykket feriedag af med en grillaften i det fri, mens mørket stille falder på, og den røde aftensol forsvinder ned bag klittoppene.

Hus info 2021

Soverum: 4  
Grundareal: 1,668 m²  
Sovepladser: 8  
Indkøb: 2500 m  
Boligareal: 118 m²
Byggeår: 2006
Strand: 150 m
Husdyr: Ja, max 2

Gratis ydelser 2021


- Gratis slutrengøring incl. vinduesvask
- Gratis vandforbrug
- Ekstra barneseng
- Ekstra barnestol (Antal 1)
- Gratis internetBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer E4039 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer E4039 i kvik søg boksen på forsiden.

21. 01. 2021