Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Hus i6148, Badevej 20 L1, Søndervig

I hjertet af Søndervigs hyggelige ferieby ligger dette skønne feriehus. Her er der lagt op til en rigtig ferie ved Vesterhavet med en direkte strandopgang kun 100 meter væk(!), lækre highlights som egen sauna og spa, og ikke mindst, med plads til selv det sidste familiemedlem, hunden.

Lyst og hyggeligt med brændeovn og egen wellnessafdeling

Feriehuset på Badevej 20 rummer med sine to etager plads til 4 personer (og 1 hund) – perfekt til den lille familie eller en romantisk kærestetur for to. Et lyst og hyggeligt indre sørger for, at I med det samme vil føle jer hjemme på feriematriklen, som byder på flere lækre overraskelser.

I den ene ende af huset finder I jeres helt egen wellnessafdeling. Her står et rummeligt badeværelse med både sauna og spabad klar til at forkæle jer, og der findes næppe en bedre måde at slutte en succesfuld feriedag af på, end med en tur i den varme sauna eller det boblende spabad, når mørket er faldet på udenfor.

Når det vestjyske vejr viser sig fra sin barske side, kan I skrue op for hyggen inden for husets fire vægge med en varm kop kaffe, en god bog og den knitrende brændeovn, der varmer i baggrunden.

Fantastisk beliggenhed med strand og centrum få minutter væk

Meldes der i stedet om sol, er det med at rykke udenfor i en fart. På den lille, lukkede terrasse mod syd kan hunden og børnene lege frit, mens I soler jer i havemøblerne, og hen mod aftenen kan I tænde op i grillen og lade den dejlige duft sprede sig i det lune solskinsvejr.

Den fantastiske beliggenhed gør kun ferien endnu bedre. I kommer til at bo lige ved siden af den direkte strandopgang i Søndervig, som uden problemer fører både store og små gæster til havet på en lille 100 meters gåtur.

Bevæger I jer i stedet mod øst, når I hurtigt Søndervigs hyggelige bymidte, som rummer et hav af forretninger, indkøbsmuligheder og restauranter – og mon ikke der bliver tid til at spise en softice til dessert efter en lækker grillmiddag på terrassen?

Hus info 2022

Soverum: 2  
Grundareal: 120 m²  
Sovepladser: 4  
Indkøb: 250 m  
Boligareal: 90 m²
Byggeår: 2002
Strand: 200 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6148 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6148 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022