Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus J6274, Klitdalen 43, Houvig

Et skønt hus med en fantastisk beliggenhed – det er hvad der venter jer på Klitdalen 43 i Houvig. Det 120 m2 store hus med plads til 6 personer byder alle former for luksus til jeres ferie. Her har I både mulighed for at holde wellnessferie, strandferie og hyggeferie med sjove aktiviteter for store og små, familien eller venneparrene.

Hygge med brændeovn og sjov med billard og bordtennis

Dette moderne men superhyggelige hus med det skønne lysindfald og de mange gode detaljer, garanterer skøn ferie hele året rundt. Den energivenlige varmepumpe og hyggeskabende brændeovn sikrer, at her altid varmt og behageligt. Et moderne veludstyret åbent samtalekøkken og et langt lækkert spisebord lægger op til fælles madlavning og efterfølgende lange hyggelige samtaler i spisebordlampens skær, imens solnedgangen spejler sig i ruden og ilden knitrer i kaminen.

På Klitdalen 43 kan der tilbringes mange timer med sjovt samvær rundt om billardbordet, et spil dart eller hvad med en frisk bordtennisturnering? Et aktivitetsrum er altid et hit, men måske især på dage, hvor vejret med frisk vind får jer pustet hjem fra jeres lange gåtur på stranden.

Luksus med 2 badeværelser, sauna og spa

For ekstra selvforkælelse er det ene af feriehusets badeværelser indrettet som en lille wellnessoase med både spa og sauna. Og med havet som direkte nabo, tør den ene eller anden måske trodse kulden og tage en november-dukkert, da saunaen jo står klar til at lune efterfølgende. For optimal søvn sørger de gode senge i de 3 dobbeltværelser, eller måske vil børnene synes det er sjovere at overnatte på husets hems…

Læ og privatliv på den lukkede terrasse lige ud til klitterne

Med en dejlig stor lukket terrasse har I altid læ og kan nyde hver eneste solstråle, om imens i slapper af på liggestolene kan I høre havet bruse som en lækker, rekreativ baggrundsmusik. Beliggende blot 200 meter fra havet er Klitdalen 43 naturligvis det perfekte sted for strandelskere, men også for naturfreaks, kulturinteresserede og shoppingentusiaster. Houvigs fine beliggenhed mellem fjord og hav åbner nemlig op for mange udendørsaktiviteter og med byer som Søndervig, Hvide Sande og den smukke historiske by Ringkøbing i nærheden, er der noget for enhver smag.

Hus info 2021

Soverum: 3  
Grundareal: 1,200 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 600 m  
Boligareal: 120 m²
Byggeår: 2013
Strand: 200 m
Husdyr: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer J6274 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer J6274 i kvik søg boksen på forsiden.

24. 10. 2021