Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus E4548, Engsvingelvej 14, Årgab

Søger I et hus med udsigt – her er det! I dette charmerende 4 personers sommerhus på Engsvingelvej 14 bor I rigtigt smukt, lyst og alligevel hyggeligt med bekvemme lænestole, sofa, fladskærms-tv, brændeovn og meget mere.

Ferie med drømmeudsigt

En skøn let kuperet naturgrund med en enestående udsigt over Ringkøbing Fjord er det første I ser, når I ankommer til huset. Her er altid udsigt, om I drikker jeres morgenkaffe i læ på østsiden af huset eller hygger jer med lange grillaftener på den delvist overdækkede terrasse mod syd. Her kan I tanke masser af lys og nyde duften af lyng, der er sørget for dejlige læ-hjørner uden at forstyrre udsynet. Naturelskere vil begejstres over på nærmeste hold – at kunne følge trækfuglenes færd over fjorden, at opleve gæssene eller solsortene samles er uforglemmeligt flot.

Afslapning med kaminhygge

Ikke kun naturelskere vil begejstres over at bo i dette huse, også børnefamilie vil her have den perfekte base til en dejlig ferie. Ikke langt fra huset ligger nemlig Nordsø Camping, hvor der både er fin legeplads og badeland (åbent fra påske til efterårsferien) med rutsjebaner, hvor børnene kan boltre sig og få brugt en masse energi. Når energien igen skal tankes, tager I blot tilbage til huset, som ligger fantastisk roligt i skøn natur, uden naboer til alle sider.

I selve huset kommer naturen også til sin ret. Huset er ældre – dog er den i 1994 blevet efterisoleret og kan derfor sagtens benyttes hele året rundt. På Engsvingelvej 14 er der lyst, hyggeligt og venligt med gode møbler, træpaneler og trægulve. Vinduer hele vejen rundt gør, at naturen på smukkeste vis flytter med ind i huset, her er der altid en smuk udsigt at falde i staver over. Afrund dagen med hygge i stuen, tænd op i brændeovnen og sæt jer til rette i de dejlige lænestole og nyd stilheden og ildens knitren og hyggelige varme imens vestvinden suser i marehalmen udenfor huset.

Holmsland klit, oplevelser ved fjord og Vesterhav

Dette ikke-rygerhus ligger som det sidste hus mod fjorden i et skønt område på Holmsland Klit. Med under 1 km til den skønne strand og Vesterhavet, kan man nemt tage turen til havet til fods. Huset er ydermere beliggende ikke langt fra ferie- og fiskerbyen Hvide Sande, hvor der er gode spisesteder og rigelig mulighed for at shoppe – især frisk fisk. For naturelskere og aktiv ferie er Holmsland også et hit. Her er der mange muligheder for lange ture til fods og på cykel, der kan surfes og meget mere, og kulturelle oplevelser er der også løbende henover sommeren.

Hus info 2021

Soverum: 2  
Grundareal: 2,000 m²  
Sovepladser:   
Indkøb: 4000 m  
Boligareal: 61 m²
Byggeår: 1971
Strand: 750 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer E4548 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer E4548 i kvik søg boksen på forsiden.

8. 12. 2021