Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus i6446, Sand Holms Vej 1, Søndervig

Her har I muligheden for at tilbringe jeres ferie i et super lækkert nyt hus med alle bekvemmeligheder. På Sand Holms Vej 1 er der plads til 8 personer og huset egner sig derfor til den store familieferie, men også til fælles ferie med 2 mindre familier.

Lækker indretning med alle bekvemmeligheder

Velkommen i et lækkert og stilfuldt indrettet feriehus med den helt rigtige stemning. I det moderne hus med det lyse træværk og naturfarverne, vil I straks føle jer godt tilpas og komme i feriestemning. Her er der tænkt på det hele og ikke sparet på noget, I har både vaskemaskine og tørretumbler, og i det moderne smarte køkken koges der på induktionskomfur – opvasken klarer maskinen naturligvis.

Badeværelse med spa og et gæstewc

Når op til 8 personer vil holde ferie sammen, er det vigtigt, at der ikke opstår badeværelseskø. På Sand Holms Vej 1 har I ved siden af det store lækre badeværelse med egen spa naturligvis et ekstra gæste-wc. Det er helt uden bekymringer, I efter en lang dag med frisk vesterhavsluft kan fylder spaen op og lade jer glide ned i det varme vand. Her kan I slappe fuldstændigt af og bare nyde at have rigtig ferie.

Hyggehjørner både inde og ude

Imens stuens store lækre lædersofa indenfor lokker til at lægge fødderne op og gøre sig det bekvemt med en god bog eller til at tænde for det store fladskærms-tv og se en feelgod-film, lokker et ligeså hyggeligt sofahjørne udenfor til at tilbringe mange hyggelige timer. For optimal udnyttelse af terrassen står der nemlig i et dejligt overdækket læhjørne et lækkert udendørs loungesæt til jeres rådighed. Her er ikke kun det perfekte sted til eftermiddagskaffen, men også til at finde sammen om aftenen med en god flaske rødvin, lidt ost og kiks og diskutere verdenssituationen, – eller måske bare småsnakke lidt om feriedagens hændelser, og lægge planer for den følgende dag.

Efter en tur i havet kan I i sommerhalvåret tage en skyller under husets egen udebruser. Den er også dejligt nedkølende på en varm sommerdag i solen.

Sand Holms Vej 1 ligger på en dejlig grund med både sandkasse og gynger til børnene. Der er ikke langt til stranden og I kan sågar tage turen til den livlige ferieby Søndervig til fods.

 

 

Hus info 2022

Soverum: 4  
Grundareal: 0 m²  
Sovepladser: 8  
Indkøb: 1200 m  
Boligareal: 100 m²
Byggeår: 2018
Strand: 500 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6446 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6446 i kvik søg boksen på forsiden.

14. 08. 2022