Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus 30418, Højsvej 18, Houstrup

I skovens dybe stille ro… I det naturskønne Houstrup på en skøn lyng og skovgrund titter denne fine lille sommerhusperle frem og tilbyder dig en rigtig hyggelig ferie. Her er det perfekte sted til dig, der gerne vil komme ned i gear og bare slappe af og nyde naturen.

Fuglefløjt og lyngduft, ro og brændeovnshygge

På Højsvej 18 ligger denne lille perle af et ægte feriehus klar til jeres ferie. Når I stiger ud af bilen, omfavnes I straks af skovens stilhed, der dog afbrydes af fuglefløjt, og den søde feriemindefremkaldende duft af lyng. Huset ligger midt på en den dejlige grund, og er det helt rigtige for jer, der elsker naturen.

Hyggeligt træværk med lyse møbler og den kærlige individuelle indretning giver huset sin helt egne, dejlige atmosfære. De store vinduer i køkkenalrum og stue lukker på fineste vis naturen ind i huset og forstærker fornemmelsen af at være på ferie langt væk fra stress og jag. Om aftenen, når mørket sænker sig, kan I tænde op i husets brændeovn og lade dagen klinge ud med snak og spil, eller I kan selvfølgelig tænde for fjernsynet og sætte jer til rette i sofaen med en god kriminalfilm.

Houstrup – oplevelser i naturen

Houstrup ligger dejligt omgivet af skov og hede med ikke langt til stranden. Her er mange gode vandre- og cykelstier gennem skov og duftende lynghede. Stranden er endeløs og indbyder til lange gåture, hvor I måske er heldige at finde lidt af Vestkystens guld, – ravet. I de omkringliggende feriebyer som fx Henne Strand, Nørre Nebel og fiskeribyen Hvide Sande kan der oses, shoppes og her kan I altid finde et godt spisested.

Hus info 2022

Soverum: 2  
Grundareal: 1,771 m²  
Sovepladser:   
Indkøb: 3200 m  
Boligareal: 53 m²
Byggeår: 1977
Strand: 3500 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 30418 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 30418 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022