Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus E4719, Tingodden 367, Årgab

På den smukke strækning ved Holmsland Klit, finder I dette dejlige sommerhus, som ligger lige op af klitterne, kun 150 m. fra vandet. Dette hus er til dig som nyder den danske natur og Vesterhavets brusen.

Hyggeligt lyst og nyrenoveret sommerhus

Huset på Tingodden 367 har et veludstyret, lyst køkken, hvor I alle kan samles om madlavningen. Efter aftensmaden behøver I ikke bruge tid på at vaske op, da der selvfølgelig er en opvaskemaskine at finde i huset. I stuen finder I brændeovnen som er fantastisk på de koldere dage. Stuen har et dejligt lysindfald fra de store vinduer i kip, hvor I kan nyde varmen fra solens stråler.

Dejlig natur lige uden for hovedddøren

I dette nyrenoverede feriehus, er der plads til hele familien såmænd også det ekstra familiemedlem, da der er 1 husdyr tilladt, samt en stor lukket terrasse. Når vejret er godt, kan I gå udenfor hvor familiens yngste kan boltre sig på den spændende naturgrund eller i havens gynger, imens I nyder solen liggende i solsengene. Når grilllysten stiger, har I altid mulighed for at stå i læ under den overdækkede terrasse, hvor der er plads til hele familien.

Fantastisk beliggenhed

Ud over den skønne beliggenhed tæt på Vesterhavet, er Årgab et dejligt område at holde ferie i, for både store og små. Om sommeren er der hver dag mulighed for at købe frisk brød ved den nærliggende campingplads. Der er muligheder for at hoppe en tur i havet, cykle en lang tur i det skønne landskab, eller ind til Hvide Sande, hvor der altid er liv om sommeren. Nær Hvide Sande er der også om sommeren muligheder for at prøve kræfter med Windsurfing hos de forskellige vindsportsbutikker.

 

 

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 0 m²  
Sovepladser: 5  
Indkøb: m  
Boligareal: 73 m²
Byggeår: 1985
Strand: 150 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer E4719 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer E4719 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022