Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus H5462, Fladsbjergvej 216, Klegod

I Klegods skønne ferieområde ligger dette flotte feriehus til 8 personer. Indvendigt venter jer en stilfuld indretning med moderne faciliteter og ekstra fede highlights som spabad og bordfodbold, mens huset udvendigt byder på flere lækre terrasser. Op til 2 hunde er tilladt!

Stilfuld indretning med spabad og bordfodbold

Med Fladsbjergvej 216 som ferieadresse er I garanteret en dejlig ferie i flotte omgivelser. Indvendigt hersker en lækker og stilfuld indretning med moderne interiør og alle hverdagens hjælpere (opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler) på plads.

Huset er udstyret med 2 badeværelser, og det ene gemmer på et af husets fede highlights; spabadet. Få jer en rigtig wellnessoplevelse i det varme boblebad og tank nye kræfter i ro og fred – langt væk fra den travle hverdag.

Husets hjerte er stuen, køkkenet og spiseafdelingen, som smelter sammen i ét stort fællesrum. Her kan hele familien samles, og der kan skrues op for hyggen med brændeovnen eller et spil bordfodbold, mens aftensmaden steger færdig i ovnen.

Flere lækre terrasser og 10 minutter til stranden

Der er terrasse på begge sider af huset, så I hele dagen kan følge solen og nyde de dejlige feriedage fra havemøblerne. Både den lille nordlige og den store sydvestvendte terrasse er delvist overdækket og afskærmet, så I til hver en tid kan finde ly og læ samtidig med, at I nyder den friske havluft.

I kommer til at bo cirka 10 minutters gang fra havet, og den kilometerlange sandstrand er et paradis for både store, små og firbenede feriegæster. Også den hyggelige ferieby i Søndervig er inden for rækkevidde, og på få minutter når I den charmerende bymidte, hvor der både kan handles ind, spises is, bowles og meget mere.

Her er der ingen tvivl om, I vil få en skøn ferie, lige meget om I holder af at være aktive eller bare har brug for at slappe af på en drømmeseng.

 

Hus info 2022

Soverum: 4  
Grundareal: 2,126 m²  
Sovepladser: 8  
Indkøb: 4000 m  
Boligareal: 120 m²
Byggeår: 2013
Strand: 950 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer H5462 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer H5462 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022