Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: SøndagHus i6481, Lodbergsvej 215, Søndervig

Kun 150 meter fra Vesterhavet ligger denne perle af et feriehus og venter på jer. Det femstjernede feriehus har i 2019 fået en totalrenovering, og indretningen byder på lyse og lækre materialer, flere lukkede terrasser med wellness – nyd en tur i den udendørs spa og i saunahuset. Beliggenheden er desuden helt fantastisk; ugeneret og med både havkig og udsigt over Ringkøbing Fjord og Søndervig.

Femstjernet ferie i lækre og lyse omgivelser med sauna

Det stilfulde, 125 kvadratmeter store hus på Lodbergsvej 215 sætter rammerne for en luksuriøs ferie i de lækreste omgivelser. Det er nemt at se, at huset i 2018 er blevet totalrenoveret, og den lyse og stilrene indretning rammer plet og sætter den helt rigtige feriestemning fra start af.

Store vinduer åbner det rummelige feriehjem endnu mere op og lukker den smukke natur indenfor, så I ligegyldigt vind og vejr kan nyde det unikke klitlandskab og den fantastiske udsigt.

Feriehuset har flere lækre highlights. Den gennemførte indretning omfatter alt lige fra den klassiske brændeovn til det moderne interiøer og jeres helt egen sauna, som helt sikkert bliver et hit hele året rundt.

Udeliv med lukkede terrasser, spa, saunahus og unik beliggenhed

Med til huset hører flere lækre terrasser, som er lukket af, så hverken børnene eller hundene stikker af og begynder at udforske området selv. Både havemøbler, liggestole og grill står klar til at give jer de skønneste feriestunder i den varme sommersol.Også i den kolde årstid er der grund til at søge ud og tilbringe tid på terrassen: Her har I nemligt jeres helt egen wellness-oase med både udendørs spa og et super lækkert saunahus!

På Lodbergsvej 215 får I en fantastisk og helt unik beliggenhed. Feriehuset ligger ganske ugeneret, og I har både havkig, fjordudsigt og udsigt over Søndervigs flotte ferieområde. Lige meget om der er høj sol og sommer, blæst og efterår eller sne og frostklare vinterdage, har I et helt exceptionelt udsyn her.

Både stranden og Søndervigs centrum ligger kun et stenkast væk. På få minutter når I både vandkanten og den hvide sandstrand og den charmerende bymidte, hvor masser af butikker, små caféer og lækre restauranter står klar med dagens underholdning.

 

Hus info 2020

Soverum: 3  
Grundareal: 1,047 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 350 m  
Boligareal: 125 m²
Byggeår: 1978
Strand: 150 m
Husdyr: Ja, max 2

Gratis ydelser 2020


- Gratis slutrengøring incl. vinduesvask
- Gratis vandforbrug
- Gratis internetBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6481 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6481 i kvik søg boksen på forsiden.

5. 08. 2020