Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus 50009, Ternevej 12, Vejers Strand

Strandnær idyl og feriehygge – det er hvad dette fine hus på Ternevej 12 i Vejers byder dig på. Det i 2018 nyrenoverede hus står på en skøn klitgrund, super tæt på både indkøb og hav, og har plads til både kæresteferien eller et skønt afslappende ophold med den lille familie.

Moderne indretning med fokus på ferievelvære

Dette hus er gennemført restaureret og indeholder netop det, der skal til for at kunne holde en pragtfuld ferie. Huset er nyrenoveret og moderne med blik for hygge og bekvemmelighed. I det moderne åbne køkken er der naturligvis opvaskemaskine, ligesom I i det lyse badeværelse finder både vaskemaskine og tørretumbler. Lige det rigtige til børnefamilien, – som hurtigt kan få vasket og tørret tøj eller håndklæder efter en dejlig tur til stranden, med masser af sand og vandpjaskeri.

I stueetagen ligger det ene af de to soveværelser og her har I den hyggelige fjernsynsstue med brændeovnen. Men skal der rigtigt slappes af på en tidlig forårsdag eller en regnfuld efterårsdag, så er 1. salen det perfekte sted. Her kan I trække jer tilbage med en bog eller strikketøjet – eller bare sidde med en kop te, drømme lidt, hyggesnakke og nyde lysindfaldet og udsigten.

Gode læ-terrasser og masser af leg til de små

Blæst og rusk er intet problem på Ternevej 12, på grund af den store lukket og delvist overdækket terrasse.For børnene er der både sandkasse og gyngestativ, så de heller ikke keder sig når mor og far ligger og hviler på liggestolene.

Fantastisk beliggenhed – et stenkast fra Vejers Strand

Rundstykkerne og hvad I ellers lige mangler kan I hente lige om hjørnet, blot 400 meter fra huset i Vejers Strand, som er en fin lille by med både købmand, bager, tøjbutik, grillbar og restaurant.

Ternevej 12 ligger dejligt tæt på stranden, så det er blot at smide håndklædet over skulderen og tage vejen ned over klitterne til den lange skønne sandstrand, som naturligvis også indbyder til lange gåture, dragestigning og masser af sandborg-byggeri med børnene.

I og rundt om Vejers er der masser af friluftsmuligheder – tag fx på svampejagt eller krondyrsafari i de omkringliggende skov-, hede- og plantageområder.

Hus info 2022

Soverum: 2  
Grundareal: 1,585 m²  
Sovepladser: 4  
Indkøb: 400 m  
Boligareal: 85 m²
Byggeår: 1977
Strand: 400 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 50009 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 50009 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022