Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus i6486, Jakob Bondes Vej 42, Søndervig

Sommerhusferie i Danmark er fyldt med familiehygge og afslapning og dette hyggelige sommerhus beliggende på Jakob Bondes Vej vil udgøre den helt rigtige base for en skøn ferie. Huset ligger på en rolig og skøn naturgrund, kun 300 meter fra Vesterhavet.

Sommerhusferie når det er allerbedst

Er der noget bedre end at få et afbræk i hverdagen – og komme væk fra madpakker og tøjvask ? Nej vel ! Lyder det fristende – så er sommerhusferie lige det I trænger til ! Her slapper vi af og oplever harmoni for krop og sjæl. Det stråtægte sommerhus ligger flot i landskabet på Jakob Bondes Vej og emmer af rigtig sommerhusferie, og med dens beliggendhed tæt på Vesterhavet og gyngerne på grunden er den yderst velegnet til børnefamilier. Huset har alle moderne fornødenheder i køkkenet såsom mikroovn og opvaskemaskine og så er der endda gulvvarme. På husets badeværelse finder I både spabad og sauna, som er med til at give et strejf af luksus, som ikke mange har hjemme.

Enkel og hyggelig indretning

Det 97 m2 store hus er indrettet med plads til 6 personer.  Huset har 3 soverum og en hems til de større børn, med TV og madrasser hvor der kan tilsluttes en dvd eller spillekonsol, så børnene kan hygge sig hvis vejret ikke lige er til en tur på stranden. Til huset hører desuden 2 dejlige terrasse – én mod øst hvor I kan nyde morgensolen, og én mod syd som er perfekt til hyggelige grillaftener. Til terrasserne hører naturligvis gode havemøbler, liggestole og grill.

Oplev den autentiske havneby Hvide Sande

Få kilometer fra huset ligger den lille havneby Hvide Sande. Byen er kendt for sit hyggelige og autentiske havnemiljø, og i sommermåneder kan I overvære fiskeauktioner og endda selv byde på friske fisk. Byen byder desuden på spændende og sjove aktiviteter for hele familien hele året rundt.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 2,000 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 2300 m  
Boligareal: 97 m²
Byggeår: 1999
Strand: 300 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6486 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6486 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022