Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus E4781, Mettes Bjerg 12, Årgab

Midt i det vestjyske klitlandskab, kun 150 meter fra det brusende Vesterhav, ligger dette skønne feriehus og venter på jer. Det moderne træhus er et oplagt valg til en afslappende ferie ved havet og byder ud over en fantastisk beliggenhed på ekstra wellnessfaciliteter. Skulle I ankomme i el-bil, er der også tænkt på det, da feriehuset i 2020 har fået installeret udvendig ladestik til elbil. Hunden er også velkommen.

Moderne indretning med brændeovn, sauna og spabad

Det skønne feriehus på Mettes Bjerg 12 rummer med sine i alt 104 kvadratmeter god plads til 6 personer (og 1 hund). De lyse og velholdte omgivelser med moderne interiør byder jer straks velkommen og sætter den helt rigtige feriestemning – med mulighed for lidt ekstra wellness.

Køkken og stue ligger i forlængelse af hinanden, og de store vinduespartier gør rummet endnu mere åbent og giver jer udsigt til det smukke klitlandskab. Brændeovnen sørger for varme og hyggelig atmosfære året rundt.

Har I brug for lidt ekstra wellness? På det ene af sommerhusets 2 badeværelser har I jeres helt egen wellnessoase med sauna og spabad. Tank ny energi i det varme boblebad eller få varmen i saunaen efter en gåtur i den friske havluft.

Praktisk lukket terrasse og exceptionel strandnær beliggenhed

Terrassen er både lukket og delvist overdækket og er rigtig praktisk, hvis I har børn og hund med. Der er altid ly og læ at finde, og på de solrige dage står liggestolene og havemøblerne klar, så I kan holde ferie på ægte charter-manér. Til de små feriegæster er der sat gyngestativ og sandkasse op.

Beliggenheden er helt exceptionel, kun få minutters gang fra den hvide sandstrand. Her er der nyt at opleve hele året rundt – tag en frisk dukkert i bølgerne på en varm sommerdag, se de store bølger boltre sig i efterårsblæsten eller gå en tur langs vandet på en frostklar vinterdag.

Den hyggelige havneby Hvide Sande ligger kun en lille køretur væk, og her står et hav af butikker, caféer og restauranter klar til at underholde jer.

Lademuligheden for el bilen er et CEE kombistik (kraftstik), medbring eget ladekabel.

Hus info 2022

Soverum: 4  
Grundareal: 1,330 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 3000 m  
Boligareal: 104 m²
Byggeår: 2004
Strand: 150 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer E4781 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer E4781 i kvik søg boksen på forsiden.

14. 08. 2022