Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus B2109, Bjerregårdsvej 58, Bjerregård

Spændende og flot indrettet lavenergi-luksusferiehus med bl.a. energibesparende varmepumpe. Huset ligger i et roligt område tæt på heden og den smukke natur langs nordsøkysten i Danmark. Det er lyst og venligt indrettet og har en stor lukket terrasse med masser af fine lækroge.

Der er tænkt på detaljerne og miljøet

Dette lækre luksusferiehus er udstyret med en elbesparende varmepumpe og er bygget som lavenergi-hus. Fra det moderne og veludstyrede køkken med god spiseafdeling har man overblikket over huset og en fin udsigt over området. De store og smagfuldt møblerede stuer giver en fantastisk fornemmelse af rummelighed med de lyse vægge og det fascinerende lysindfald fra de store vinduespartier. Det lyse loft, som går helt til kip, er beklædt med lyddæmpende materiale, hvilket understreger det behagelige indemiljø i dette nye (2012) feriehus. I den særdeles indbydende wellnessafdeling finder I både et lækkert spabad og en skøn sauna. Der er gratis trådløst internet i dette feriehus.

Ferie og skøn natur i Danmark

Den store terrasse er delvis overdækket og helt afskærmet, så der rundt om huset findes mange gode lækroge, hvor man altid kan finde et roligt sted at nyde den storslåede natur, den friske luft og solens stråler. Huset ligger kun ca. 900 m fra en af Danmarks bedste badestrande og ca. 300 m fra den lokale, velassorterede købmand.

 

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,200 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 300 m  
Boligareal: 120 m²
Byggeår: 2012
Strand: 900 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2109 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2109 i kvik søg boksen på forsiden.

5. 07. 2022