Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus B2157, Julianevej 76, Bjerregård

Et hyggeligt og velholdt feriehus med varmepumpe til 6 personer og 2 hunde. Fin beliggenhed kun 450 m fra stranden på en stor læfyldt naturgrund i Bjerregaard på den sydlige del af Holmsland Klit. Dejlig indretning med både brændeovn, spa og sauna. Gratis internet.

Tag hunden med i feriehuset

Fra husets lyse og velfungerende køkken er der direkte forbindelse til spiseafdeling og den virkelig hyggelige opholdsstue med komfortable møber, en dejlig brændeovn, energibesparende varmepumpe og en Nintendo Wii, hvortil I blot selv skal medbringe spil. Her er et rigtig godt lysindfald og loft til kip med fritlagte spær, der giver den helt rette rustikke feriehusfornemmelse. Den skønne wellness-afdeling med både spa og sauna giver mulighed for den helt perfekte afslappede feriestemning. Det helt rigtige feriehus til familien med både børn og hund.

Fin beliggenhed tæt på stranden

I dette feriehus har man naturen og stranden på nærmeste hold. Huset ligger på en stor kuperet naturgrund med læ fra en stor klit, så den dejlige møblerede og helt lukkede terrasse virkelig kommer til sin ret som afslapningssted på ferien. Her kan altid findes en læfyldt plet til grillaftener og solbadning i den friske salte luft fra Vesterhavet (kun 450m væk). Området er oplagt til gode lange traveture, evt. med hund, eller udflugter til byerne på Holmsland Klit, hvor mulighederne for aktiviteter er mangfoldige og byerne indbyder til afslappede slentreture i gågaderne eller besøg på de mange restauranter lige fra den enkle pølsevogn og til gourmetnydelser.

Hus info 2021

Soverum: 3  
Grundareal: 1,550 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 800 m  
Boligareal: 82 m²
Byggeår: 1989
Strand: 450 m
Husdyr: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2157 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2157 i kvik søg boksen på forsiden.

27. 07. 2021