Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: SøndagHus i6492, Sletten 17, Søndervig

Dette hyggelige feriehus i hjertet af Søndervig er et godt valg til den næste ferie ved Vesterhavet. Huset er venligt indrettet med udestue og rummer plads til 4 personer, der er flere gode terrasser, og beliggenheden er skøn – få minutters gang fra både butikker og strand. Op til 2 hunde er også tilladt!

Venlig indretning med mange hyggelige kroge

Med Sletten 17 som ferieadresse får I et rigtig hyggeligt feriehjem. Det lille træhus er venligt indrettet med fine møbler, afdæmpede farver og søde detaljer, der alt sammen hjælper til at skabe den perfekte feriestemning.

Der er masser af hyggelige kroge, hvor I kan sætte jer med en god bog og en friskbrygget kop kaffe; både i stuen og i den fine udestue, hvor de store vinduespartier giver jer en skøn udsigt til den omkringliggende vestjyske natur.

Husets Chromecast sørger for, at I kan streame lige det I har lyst til, når I har lyst til det.

Oprydningen efter maden er hurtigt klaret i det veludstyrede køkken, som blandt andet er indrettet med en opvaskemaskine og selvfølgelig alt, hvad feriekokken har brug for. Der er også sørget for en hurtig og stabil internetforbindelse, så I kan surfe på nettet på jeres medbragte elektronik.

Gode terrasser og attraktiv beliggenhed tæt på centrum og hav

Der er flere gode terrasser rundt om huset, hvor I kan nyde det gode vejr og den friske luft. De er tilmed afskærmede, så I til hver en tid har god læ. Havemøbler og liggestole er der selvfølgelig sørget for, og til de lune sommeraftener står grillen klar.

I får en virkelig attraktiv beliggenhed centralt i den populære ferieby Søndervig. Få minutters gang bringer jer til alverdens fine forretninger, gode spisesteder og hyggelige caféer, og hos det lokale bageri kan I hurtigt hente nybagte rundstykker til morgenbordet.

Der er kun 200 meter til den nærmeste strandopgang, og det brusende Vesterhav er en oplevelse for alle aldre. Både børnene og hundene vil elske at tumle i sandet eller dyppe fødderne i vandkanten, og den kilometerlange strand byder ind til lange gåture i den friske havluft.

 

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 266 m²  
Sovepladser: 8  
Indkøb: 200 m  
Boligareal: 70 m²
Byggeår: 1962
Strand: 200 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6492 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6492 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022