Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus B2165, Rauhesvej 56, Bjerregård

Et godt feriehus med god beliggenhed på en rolig naturgrund. Huset har 2 delvist overdækkede terrasser, den ene helt lukket, praktisk for familier med småbørn. God og praktisk indretning og udstyret med både whirlpool og sauna. Ren afslapning på ferien i Danmark.

Skønt feriehus med whirlpool og sauna

Dette feriehus til 6 personer har en stor lys stue med højt til loftet, en god spiseafdeling og et stort og rummeligt sofahjørne, hvor brændeovn hygger og luner på kølige dage. Her kan der rigtig slappes af med både DVD, CD-radio og trådløst internet, som naturligvis er gratis at benytte. Det lyse og funktionelle køkken har både køl/frys (40L), mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Huset opvarmes af en energibesparende varmepumpe/aircondition. Efter dagens udflugter eller badeture byder wellnessafdelingen på afslapning i whirlpool og sauna.

Kun 250m fra en af Danmarks dejligste strande

På de gode, delvist overdækkede, møblerede terrasser på den højtbeliggende naturgrund kan man rigtig nyde solen, naturen og den friske havluft. Den ene terrasse er helt lukket – praktisk for familien med småbørn. Her er det oplagt at trylle med husets grill til hyggeaftener i den skønne natur. Beliggenheden på Holmsland Klit mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord er et naturligt udgangspunkt for udflugter til det nærliggende Hvide Sande med den store fiskerihavn eller Søndervig med det livlige handelsliv.

Hus info 2022

Soverum: 4  
Grundareal: 2,000 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 1000 m  
Boligareal: 87 m²
Byggeår: 1996
Strand: 400 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2165 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2165 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022