Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus B2284, Julianevej 182, Bjerregård

Et særdeles dejligt, energivenligt og rummligt feriehus til 6 personer med god beliggenhed tæt på stranden (50 m). Lækker wellness-afdeling med spa og sauna. Lys og moderne indretning. Stor lukket terrasse med masser af gode lækroge.

Energivenligt feriehus

Huset er udstyret med energibesparende varmepumpe/aircondition og er særdeles indbydende og moderne indrettet. Et meget funktionelt køkken fører til den elegante spiseafdeling og den særdeles hyggelige og lyse opholdsafdeling med kvalitetsmøbler og fantastisk lysindfald. Brændeovn, TV m/parabol, stereoanlæg og det trådløse internet (gratis) bidrager altsammen til den afslappede feriestemning, og den luksuriøse wellness-afdeling med spa og sauna gør afstressningen perfekt. Her er 3 gode soverum med komfortable dobbeltsenge.

Kun 50 meter til klitterne og stranden

Enestående beliggenhed meget tæt på klitterne i den storslåede vestjyske natur på Holmsland Klit, nær fiskerbyen Hvide Sande, gør dette feriehus til noget helt særligt. På den store velmøblerede og afskærmede terrasse kan man hele tiden høre bølgerne og mærke den salte luft fra det imponerende vesterhav. Samtidig finder man her altid en lækrog, hvor man kan nyde solen og naturen. Tilbuddene om aktiviteter og oplevelser i området er talrige og frister til udflugter, når der kræves lidt afveksling fra afslapningen.

Hus info 2021

Soverum: 3  
Grundareal: 1,218 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 1200 m  
Boligareal: 102 m²
Byggeår: 1977
Strand: 50 m
Husdyr: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2284 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2284 i kvik søg boksen på forsiden.

23. 10. 2021