Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus B2352, Dortheasvej 54, Bjerregård

Midt i Bjerregård, på Dortheasvej 54, finder I dette roligt beliggende, hyggelige og hjemligt indrettede feriehus på en dejlig naturgrund, kun 450 meter fra de brede sandstrande og det fascinerende Vesterhav.

Huset her er til 4 personer – ideelt til den lille familie eller 2 vennepar, der vil holde ferie sammen. Jeres firbenede venner er også velkomne her.

Lys indretning i skandinavisk stil

Indretningen er lys og hyggelig med vægt på personlighed og funktionalitet. Husets hjerte er det åbne opholdsrum med køkken, spisestue og hyggelige stue.

Køkkenafdelingen er praktisk indrettet, med alt, hvad I har brug for bl.a. mikroovn og opvaskemaskinen. Fra spisepladsen er der en fantastisk udsigt mod syd igennem de store vinduespartier, som også bringer masser af lys ind i huset.

Læs en bog og drik en kop kaffe i stolene foran den knitrende ild i brændeovnen, eller slap af med kortspil i sofahjørnet.

Et godt badeværelse med sauna og to fine soveværelser finder I også her, ligesom praktiske uundværligheder som vaskemaskine og tørretumbler. En energibesparende varmepumpe, samt LED belysning overalt er med til at holde omkostningerne nede.

En god indretning med både barneseng, vaskemaskine og tørretumbler til rådighed gør også dette hus til et oplagt valg for den lille børnefamilie. I den hyggelige opholdsafdeling findes den gedigne brændeovn, som sammen med TV, HI-FI anlæg med internetradio/USB/Bluetooth og gratis internet indbyder til ferieafslapning.

Terrasseferie med frisk luft, havduft og havets beroligende brusen

Mod syd er den store terrasse, helt lukket og delvis overdækket. Her kan I nyde eftermiddagssolen og den friske salte havduft fra liggestolene, hele tiden med havets beroligende brusen i baggrunden.

Nyd aftenen med en veltilberedt grillmiddag på terrassen mens I ser solen farve himlen orangerød og gå ned bag klitterne.

Men kun 450 meter til stranden, er det oplagt med en lille aftentur til stranden – måske en lille strandpicnic med rosé eller kaffe? Sæt jer på toppen af en klit eller i strandkanten og nyd solnedgangen i Vesterhavet.

Den lukkede og delvist overdækkede terrasse med gode møbler, gør dette sommerhus rigtig børnevenligt. Her kan de små tumle sig frit og ved siden af findes både gyngestativ og sandkasse. Til den hyggelige ferieaften står husets grill til rådighed.

Bjerregård – masser af oplevelser mellem hav og fjord

Besøg fuglereservatet Tipperne, Bork Havn, Vikingehavnen – eller cykel en tur igennem sommerhusområderne og de uspolerede hede-arealer og det smukke klitlandskab.

Tag cyklen via stisystemet til Hvide Sande, hvor et besøg f.eks. kan byde på fiskeriauktion, spændende butikker, caféhygge på havnen, hvor I mærke den dejlige stemning af ferie og glade mennesker. I kan måske slutte dagen af med middag på en af byens gode restauranter. Oplevelserne er mange her på Holmsland Klit.

Hus info 2022

Soverum: 2  
Grundareal: 1,400 m²  
Sovepladser: 4  
Indkøb: 800 m  
Boligareal: 66 m²
Byggeår: 1977
Strand: 450 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2352 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2352 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022