Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus B2357, Dortheasvej 3, Bjerregård

Et dejligt sommerhus med en skøn lukket terrasse, som er delvist overdækket. Den lukkede terrasse er meget velegnet, hvis I har hund/e med eller mindre børn med på ferie. Et godt og fint indrettet hus til 7 personer.

Central beliggenhed i Bjerregård

Sommerhuset ligger i Bjerregård, et dejligt område på den sydligste del af landtangen, Holmsland Klit. Her bor i midt i den skønne natur, hvor I har mulighed for at gå lange ture med jeres hunde. Huset ligger centralt og i gåafstand fra den lokale købmand, som har åben hele året rundt. Her kan I ud over at foretage de daglige indkøb også leje cykler, købe brænde eller frisk fisk.

Lyst og dejligt indrettet

Et dejligt hus med en god og lys indretning. Huset har 4 værelser, hvoraf de 3 af værelserne er med dobbeltsenge og det sidste med 1 enkeltseng. Huset har desuden 2 gode badeværelser med gulvvarme, bruseniche og toilet. Det store badeværelse har endvidere spa og sauna. Stue, spisestue og køkken er i forbindelse med hinanden, hvilket giver en god og hyggelig stemning i huset. Fra køkkenet og stuen er der udgang til den dejlige lukkede terrasse, hvor børn og hunde kan færdes frit. På de lidt køligere aftener giver husets brændeovn en dejlig varme og hyggelig atmosfære. I dette sommerhus er der desuden rig mulighed for at slappe af og se film og tv på et stort fladskærm eller benytte det gratis, trådløse internet.

Et rigtig godt valgt til en familie med børn og hund/e.

 

Læs mere om sommerhus uge 33

Hus info 2021

Soverum: 4  
Grundareal: 1,368 m²  
Sovepladser: 7  
Indkøb: 500 m  
Boligareal: 112 m²
Byggeår: 1996
Strand: 750 m
Husdyr: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2357 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2357 i kvik søg boksen på forsiden.

24. 10. 2021