Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus B2379, Rauhesvej 1, Bjerregård

Et dejligt og lyst sommerhus, smagfuld indretning. God afskærmet terrasse som kan lukkes helt af, især en fordel hvis man har børn eller en hund med på ferien. Huset er ombygget i 2012 og har 6 sovepladser. Afstanden til Vesterhavet er kun 850 m.

Hyggeligt sommerhus

Der er 3 soveværelser i sommerhuset, 2 af værelserne har hver en dobbeltseng og det sidste værelse har 2 enkeltsenge. Der er et flot badeværelse med hjørnespa, sauna og bruseniche, en vaskemaskine, og så er der også gulvvarme. Gæstebadeværelset ligger umiddelbart ved siden af det store badeværelse. Veludstyret køkken i åben forbindelse med stue og spiseafdeling, og her er der køleskab med fryser på 30 L, mikroovn og opvaskemaskine. I den lyse stue er der loft til kip og de lækre lædersofaer indbyder til afslapning foran brændeovnen, eller fladskærms-TV’et. Du får også DVD og gratis trådløst internet, samt energibesparende varmepumpe. I alle værelser og opholdsafdelingen er lagt trægulve.

Skøn terrasse

Der er en skøn terrasse mod syd, den er helt lukket og delvist overdækket, og så er den afskærmet mod vest med en glasvæg. Dette giver en skøn udsigt, og giver god læ fra vinden, således terrassen er ideel hele dagen samt til hyggelige grill aftener. På naturgrunden er der placeret et gyngestativ med 2 gynger, en rutchebane og en sandkasse. Terrassen er også perfekt for mindre børn og særdeles hunde venlig.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,213 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 500 m  
Boligareal: 91 m²
Byggeår: 2001
Strand: 850 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2379 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2379 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022