Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus B2417, Bjerregårdsvej 438, Bjerregård

Ferie med hund? Et dejligt og meget velplejet feriehus, lyst og venligt indrettet. Beliggende på en naturgrund i det naturskønne Vestjylland. Store og velafskærmede, delvist overdækkede terrasser med masser af læmuligheder, hvor småbørn og hund kan tumle sig.

Feriehus i Vestjylland

Rummeligt feriehus til 5 personer, med lys og venlig indretning. Stor opholds- og spiseafdeling med gedigen møblering og pragtfuldt lysindfald. Ideelt til børnefamilien med 3 gode soveværelser – 1 med dobbeltseng, 1 med enkeltsenge og 1 med en køjeseng, hvor den øverste køje kun er 150 cm lang.

Et fint udstyret køkken og badeværelse med bruser samt en afslappende sauna. Huset opvarmes af energivenlig varmepumpe/aircondition og har en effektiv brændeovn. TV/parabol, DVD, CD-radio hører til udstyret og desuden kan det trådløse internet benyttes gratis.

Ferie med småbørn og hund

De store lukkede og delvis overdækkede terrasser er særdeles gunstige for familien med småbørn og/eller hund – her kan børnene desuden lege på gyngestativ eller i sandkassen. Hvis husets sandkasse ikke er nok, ligger den fine sandstrand kun ca. 400 m væk – her skulle være sand nok til selv de største sandslotte. Den skønne natur i Vestjylland, på Holmsland Klit indbyder til udendørsliv med solen og den friske salte havluft og i omegnen er der utallige tilbud om aktiviteter og oplevelser. Besøg den store fiskerihavn i Hvide Sande, hvor der er gode muligheder for lystfiskeri, alle slags vandsport, shopping og meget mere.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,257 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 1100 m  
Boligareal: 80 m²
Byggeår: 1977
Strand: 400 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2417 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2417 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022