Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus B2447, Rauhesvej 25, Bjerregård

Familieferie i meget velholdt feriehus med lys og moderne indretning. Huset er omgivet af en stor, møbleret, lukket terasse, hvor du altid finder en dejlig lækrog. For småbørn er der gyngestativ og sandkasse. 4 gode soveværelser til 7 personer.

Familieferie i moderne feriehus

Den store og lyse stue er gedigent og elegant møbleret og adskillelsen mellem det veludstyrede køkken og stue er forsynet med høje stole så kokken altid kan være i kontakt med den øvrige familie. Her er en hyggelig brændeovn og TV, DVD, CD-radio samt gratis trådløst internet, 2 badeværelser med bruser og gulvvarme, 4 komfortable soveværelser til 7 personer.

Gode lukkede terrasser

Rundt om huset findes virkelig gode lukkede terrasser – gunstigt for familien med småbørn – hvor der altid kan findes en god lækrog. Beliggenheden nær strand og store hedearealer er meget fin for bade- eller traveture og egnen på Holmsland Klit mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord er helt oplagt til både naturoplevelser, samt omfattende aktivitets- og oplevelsestilbud f. eks. i den aktive fisker- og handelsby Hvide Sande.

Hus info 2022

Soverum: 4  
Grundareal: 1,302 m²  
Sovepladser: 7  
Indkøb: 800 m  
Boligareal: 104 m²
Byggeår: 1973
Strand: 500 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2447 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2447 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022