Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus B2451, Bjerregårdsvej 418, Bjerregård

Et rigtig dejlig feriehus med skøn beliggenhed på Bjerregårdsvej 418 med kun 250 m til Vesterhavet.  Feriehuset har masser af lys og store vinduespartier ud mod den smukke og fredelige natur. Sommerhuset er lyst og venligt indrettet, moderne stil og lette møbler. Her er virkelig kræset for huset og man føler sig straks velkommen.

Energibesparende varmepumpe og brændeovn

Feriehuset rummer en hyggelig stue med brændovn og udgang til terrassen. Put brænde i brændeovnen og nyd en god krimi i sofaen, mens ildren gnitrer og varmer dig. I feriehuset er også en energibesparende varmepumpe, som lynhurtigt kan varme huset op. Huset råder endvidere over gratis trådløs internet forbindelse

Køkkenet ligger i åben forbindelse med den hyggelige stue, her kan hele familien samles omkring fælles madlavning eller et spil ludo ved spisebordet. Et dejligt køkken med opvaskemaskine, mikroovn samt el komfur, køkkenet er overskueligt og lyst og med udgang til den lukkede terrasse.

Feriehuset er lyst og moderne indrettet med 3 gode soveværelser. I alle værelser er der behagelige gulvtæpper på samt skabsplads til ferietøjet. I alle soveværelser er der behagelige 3/4 senge.

To badeværelser med vaskemaskine, tørretumbler samt spa og sauna

I feriehuset finder i to badeværelser. Det ene er med sauna og det andet med lækkert spa, vaskemaskine og tørretumbler. Efter en skøn dag på stranden, er det nemt at få rene og tørre håndklæder til næste dags strabadser.

Naturgrund med delvist overdækket og lukket terrasse

Feriehuset ligger på en flot naturgrund i meget kort gåafstand til det brusende vesterhav. Her finder i en af Danmarks smukkeste, hvide sandstrande. Her er højt til loftet og masser af frisk luft.

Nye de varme sommeraftener på den skønne terrasse, tilbered aftensmaden på grillen og lyt til bølgernes brusen, mens I nyder et koldt glas rosévin.

Omkring sommerhuset er der gynger til familiens mindste og tæt på feriehuset, snor den smukke natursti sig i naturen. Naturstien fører jer til Nymindegab i syd eller Hvide Sande i nord. Hvide Sande er en smuk fiskerby, med masser af shoppingmuligheder og lækre spisesteder. Her er fiskebutikker med friskfangede fisk for enhver smag.

Til den aktive familie er her masser af muligheder for en aktiv ferie. Forsøg jer med surfing, stand up paddling eller lej en kano på Ringkøbing Fjord. Fang evt. jeres egen aftensmad, smid snøren ud ved slusen og lav en konkurrence om hvem der fanger flest sild eller makreller.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,200 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 1200 m  
Boligareal: 88 m²
Byggeår: 2004
Strand: 200 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2451 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2451 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022