Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus B2467, Bjerregårdsvej 312, Bjerregård

Et rigtigt skønt og velholdt feriehus med masser af komfort. Her er f.eks. både sauna og spabad. Smagfuld indretning med flotte møbler og trægulve. Huset er beliggende på en naturligt afskærmet klitgrund og omgivet af en stor terrasse.

Velholdt feriehus med spabad

Et virkeligt flot og meget velholdt feriehus med dejlig beliggenhed på en naturlig afskærmet klitgrund i Bjerregård, tæt på strand og store hedeområder. Huset har plads til 6 personer i de 3 soveværelser. Alle værelser er udstyret med boksmadrasser og skabsplads. Der er et rummeligt badeværelse med gulvvarme, spabad og indgang til husets sauna, samt et gæstetoilet. Køkkenet er praktisk indrettet og ligger i forbindelse med stue og spisestuen. Stuen har trægulv og er pænt indrettet med bl.a. brændeovn. Huset tilbyder gratis trådløst internet, så du skal blot medbringe din bærbare computer.

Stor terrasse

Her kan du starte dagen med morgenkaffe på den østvendte terrasse. Når du så senere vender hjem efter en skøn spadseretur på den nærliggende hede, kan du nyde livet og solen på en liggestol på den sydvendte terrasse. Eller hvad med en hyggelig grillaften på den overdækkede terrasse mod vest, mens solen langsomt går ned? Her er alle mulighederne og rammerne absolut tilstede for en dejlig afslappende ferie i Danmark.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,200 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 1000 m  
Boligareal: 89 m²
Byggeår: 2004
Strand: 500 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2467 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2467 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022