Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus B2567, Bjerregårdsvej 82, Bjerregård

Et billigt, hyggeligt og velholdt sommerhus med både gyngestativ, sandkasse og sauna. Huset har en fin beliggenhed på en delvist afskærmet naturgrund og en skøn lukket terrasse. Her får I rigtig meget for pengene.

Billigt sommerhus med både gyngestativ og sauna

Huset er lyst og venligt indrettet og løbende blevet renoveret, seneste i 2009. Det er helt ideelt til børnefamilier. Her finder I nemlig både gyngestativ, sandkasse og sauna. Der er plads til 6 personer i i alt 3 soveværelse med hhv. en dobbeltseng og fire enkeltsenge. Badeværelset er med gulvvarme, indgang til sauna og en fin bruseniche. Køkkenet er sammenhængende med stuen og er udstyret med bl.a. opvaskemaskine, 20 liters fryser og mikroovn. Stuen er velindrettet med komfortable møbler og en dejlig brændeovn. Her finder I både fladskærms-TV, DVD-afspiller og radio med CD-afspiller. Fra stuen er der udgang til husets store, helt lukkede terrasse. Der hører desuden vaskemaskine, tørretumbler og gratis internet med til dette sommerhus.

Skøn terrasse og fredelig beliggenhed

Huset er ideelt til børnefamilier med sin fredelige beliggenhed på den store, delvist afskærmet naturgund og den skønne lukkede vinkelterrasse. På grunden er der både gyngstativ og sandkasse til de mindste. Fra huset er der kun 1.000 meter til Vesterhavet og endnu kortere til det store, fredede hedeareal.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,757 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 600 m  
Boligareal: 77 m²
Byggeår: 1984
Strand: 1000 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2567 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2567 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 01. 2022