Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus B2601, Toppebjerg 1, Bjerregård

Et førsteklasses og meget velholdt sommerhus. Her er plads til den store familie og swimmingpoolen med modstrømsanlæg er en fryd for både store og små. Foruden poolen har huset også en stor standvandsspa. Huset er energivenligt indrettet med varmepumper og ekstra isolering.

Dejlige rammer om den perfekte ferie

Dette store flotte sommerhus leverer de perfekte rammer om en skøn ferie. Beliggende i rolige omgivelser i Bjerregård, syd for Hvide Sande og indrettet med alt den komfort du kan ønske dig. Huset er løbende renoveret. Vesterhavet og store hedeområder er få minutter væk, og efter en lang dag udenfor kan du hoppe i poolen, det store boblebad eller slappe af i husets sauna.

Swimmingpool og plads til 10 personer

Den store familie har masser af plads i dette velholdte sommerhus og underholdningen for store og små er også på plads. For året rundt kan du nemlig holde den perfekte badeferie her, og nyde det i den dejlige wellnes afdeling. Her er 22 m2 swimmingpool med modstrømsanlæg, stort boblebad til 5 personer og en dejlig sauna.

Du behøver ikke at ligge i poolen hele dagen sammen med ungerne, for huset er indrettet så du kan holde øje med wellnesafdelingen, men du er i husets opholdsafdeling. Huset er udstyret med energibesparende varmepumper og desuden ekstra isoleret, så elregningen ikke løber løbsk.

Grill og hygge på terrassen

Fra opholdsrummet er der udgang til en herlig lukket terrasse, som ligefrem inviterer til hyggelige dage og gode grillaftner. Terrassen er selvfølgelig udstyret med alt hvad du behøver for at nyde livet udenfor. Tænd op i den udendørs pejs, skænk et glas rødvin og læn dig tilbage mens aftensmaden simrer på grillen. Nyd den salte luft og bruset fra havets bølger. Det er medicin for krop og sjæl.

Hus info 2022

Soverum: 4  
Grundareal: 2,000 m²  
Sovepladser: 10  
Indkøb: 2900 m  
Boligareal: 182 m²
Byggeår: 1992
Strand: 600 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2601 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2601 i kvik søg boksen på forsiden.

5. 07. 2022