Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus B2614, Rauhesvej 36, Bjerregård

Omkring dette hyggelige feriehus strækker sig den store lukkede terrasse, som sikkert vil være samlingspunktet under ferien. Da den er delvist overdækket og har flere lækroge, er den næsten altid anvendelig. Og til fordel for især hundeejere, er den helt lukket.

Kvalitetstid med familien i hyggeligt feriehus

Huset er velholdt, hyggeligt og godt indrettet, bl.a. med et køkken fra 2017, så der er plads selv til den store familie og to hunde.

På det store badeværelse er der installeret et stort standvands spabad med plads til fire personer, så man her rigtig kan hygge sig eller lade børnene boltre sig i de varme bobler. Huset har også en god sauna, så der er rig lejlighed til at forkæle sig selv og slappe helt af.

Dejligt naturområde – perfekt til gåture med hunden

Huset ligger på en dejlig naturgrund i Bjerregård. Og herfra er der kun ca. 450 meter til stranden, som er det perfekte sted til lange gåture med hunden, der helt sikkert vil elske at tumle rundt her.

Lukket terrasse med læ og overdækning – perfekt til den danske sommer

Terrassen er dejlig stor, så der er god plads til både solbadning og grillhygge. Og da terrassen strækker sig omkring huset, kan man flere steder finde god læ. Og skulle det danske sommervejr blive drilsk, kan man sætte sig under terrassens overdækning, og stadig nyde den friske luft på terrassen.

Hus info 2022

Soverum: 4  
Grundareal: 1,250 m²  
Sovepladser: 8  
Indkøb: 900 m  
Boligareal: 107 m²
Byggeår: 1977
Strand: 450 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2614 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2614 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022