Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus B2617, Humlegårdsvej 40, Bjerregård

Huset er meget velholdt, og det har en lys indretning med bl.a. et lækkert køkken og en hyggelig stue. Husets flotte badeværelse har en dejlig spa og en god sauna. Og på den lukkede terrasse er der god plads til både solbadning og hyggelige grillaftener, hvor man også kan nyde den flotte naturgrund.

Dejligt feriehus med gode faciliteter

Feriehuset er indrettet med gode faciliteter, så I har alt det I skal bruge til en dejlig afslappende ferie. I det dejlige lyse og åbne køkken kan I f.eks. hygge Jer med madlavningen, mens resten af familien samles foran tv’et eller surfer rundt på det gratis trådløse internet.

Derudover er feriehuset også udstyret med bla. vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine, så I så nemt og bekvemt som muligt kan komme omkring de huslige pligter og bruge mere tid på at nyde ferien på terrassen, eller tage nogle afslappende timer i den varme spa og sauna.

Solskinsdage på den store lukkede terrasse

Feriehuset har en rigtig dejlig lukket terrasse, som er helt ideel, hvis I gerne vil opholde Jer ude i den smukke natur og friske luft. Her er der god plads til at ligge og nyde solen, og når dagen går på held, har I her de bedste omgivelser til en rigtig hyggelig grillaften.

Nyd den flotte naturgrund og gåture til Vesterhavet

Fra terrassen kan I sidde og nyde den flotte naturgrund. hvorpå der også er opstillet gynger og en sandkasse til børnene. Og trænger I til at udforske området, er der ikke langt til klitterne og stranden, hvor man kan tilbringe mange skønne timer og gåture.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,250 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 800 m  
Boligareal: 105 m²
Byggeår: 2004
Strand: 500 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2617 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2617 i kvik søg boksen på forsiden.

5. 07. 2022