Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: SøndagHus J6591, Sortebærdalen 73, Houvig

På Sortebærdalen 73 i Houvig ligger dette idylliske sommerhus og venter på jer. Huset er indrettet til 6 personer og emmer af charme med en helt klassisk hyggelig og gennemført sommerhusstil. Der er en skøn træterrasse både mod øst og vest og tilgang til en lækker udendørs sauna. Hunden er også velkommen!

Masser af ferieidyl med kærlig indretning og brændeovn

Det lille træsommerhus har en helt speciel ferieatmosfære over sig. Huset er indrettet med kærlighed, og indretningen bærer stort præg af den klassiske og charmerende sommerhusstil med lyse, afdæmpede farver og søde, personlige detaljer.

Ferieidyllen er helt i top, og brændeovnen i stuen sætter prikken over i’et. De knitrende flammer sørger for god varme selv på de køligste vinterdage og spreder en afslappende og hyggelig stemning. De store vinduer giver jer udsigt til den skønne natur, som kan nydes både på solrige sommerdage og blæsende efterårsdage.

Huset er praktisk indrettet med både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, så der hurtigt er styr på de huslige pligter. Badeværelset har gulvvarme, så I ikke kommer til at fryse om fødderne om morgenen. Badeværelse er blevet renoveret i 2021. 

Skøn træterrasse, udendørs sauna og 350m til Vesterhavet

Feriehuset har en skøn, delvist overdækket træterrasse, som går halvvejs rundt om huset med siddepladser både på øst- og vestsiden, så I kan følge solen dagen lang. Der er masser af hyggelige kroge, hvor I kan sidde i ro og fred med en god bog og en friskbrygget kop kaffe.

Fra terrassen har I tilgang til jeres helt egen sauna. Her kan I sidde i varmen og samtidig nyde det vestjyske klitlandskab gennem vinduerne – hele året rundt.

Beliggenheden i det nordlige Houvig er både rolig og strandnær, og kun 350 meter skiller jer fra det brusende Vesterhav, som er et paradis for både store, små og firbenede feriegæster. 

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 2,500 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 1500 m  
Boligareal: 65 m²
Byggeår: 1983
Strand: 350 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer J6591 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer J6591 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022