Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus B2646, Dortheasvej 37, Bjerregård

Velholdt og hyggeligt feriehus til familieferier hele året rundt. Om sommeren er den lukkede terrasse perfekt til afslapning, solbadning og hyggelige grillaftener, hvor hunden kan gå rundt uden snor. Om vinteren kan man rigtig hygge sig foran den lune brændeovn og benytte sig af den gode sauna.

Nyd en dejlig familieferie i røgfrit feriehus

Feriehuset er velholdt og røgfrit, så det fremstår lyst og indbydende til en dejlig ferie, hvor familien kan tilbringe tid sammen udenfor hverdagens rammer. Og da det tilmed er tilladt at medbringe to hunde, er det bogstavelig talt et feriehus for hele familien.

Køkkenet er veludstyret, så I nemt og bekvemt kan tilberede lækre måltider under ferien. Og da det er i åben forbindelse med stuen og spiseafdelingen, kan “kokken” sagtens hygge med resten af familien og samtidig holde gang i gryderne.

Lad hunden gå løs på den store lukkede terrasse

Feriehuset har en rigtig dejlig lukket terrasse, hvor I sagtens kan lade småbørn og hunde gå omkring på egen hånd, og hvor der er plads nok til, at hele familien kan hygge sig sammen og nyde sommervejret. Om aftenen er det oplagt at tænde op i grillen og tilberede lidt ekstra lækkert. Og da terrassen har en overdækket og afskærmet krog, kan I også hygge jer ved grillen, selvom vejret ikke helt spiller med.

Skønt område med mulighed for gåture ved stranden

Da feriehuset ligger for enden af en lille sidevej i Bjerregård, vil I her kunne tilbringe en afslappende ferie med gode gåture i klitterne eller ved stranden, der ligger kun ca. 500 meter fra huset. Og dette er en aktivitet områdets feriegæster nyder hele året rundt.

Hus info 2022

Soverum: 4  
Grundareal: 1,200 m²  
Sovepladser: 8  
Indkøb: 700 m  
Boligareal: 104 m²
Byggeår: 1984
Strand: 500 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2646 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2646 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022