Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus K6598, Sivsangervej 31, Lodbjerg Hede

På en stor og velholdt naturgrund i Lodbjerg Hede ligger dette nyrenoverede feriehus til 6 personer. Indretningen er både indbydende og hyggelig, og beliggenheden er helt ugeneret omgivet af høje træer.

Stille og rolig familieferie i flotte omgivelser

Det nyrenovede (2018) feriehus på Sivsangervej 31 rummer plads til 6 personer og er det perfekte valg til en stille og rolig familieferie i naturskønne omgivelser. I vil blive budt velkommen af et lyst og hyggeligt indre med moderne interiør, som sætter den helt rigtige feriestemning.

Køkken og stue ligger i forlængelse af hinanden, og det store opholdsrum bliver centrum for samvær og hygge. Her kan I samles rundt om spisebordet til en lækker feriemiddag, en hyggelig filmaften eller et spil kort og en kop kaffe på en kølig feriedag. Brændeovnen sørger for varme og god stemning hele året rundt.

Huset er praktisk indrettet med både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, og de huslige pligter er hurtigt overstået.

Skønne terrasser, stor græsplæne og ugeneret beliggenhed

Der er flere skønne terrasser rundt om huset, både en overdækket og en helt lukket terrasse – perfekt til familier med børn og hunde. Der er god plads til, at alle kan få en plads i solen, og den ugenerede beliggenhed giver jer masser af privatliv, når I soler jer i liggestolene eller holder grillhygge under åben himmel.

Den store græsplæne er perfekt til leg og boldspil for både børnene og hundene, og der er sat et gyngestativ op, så de mindste gæster er godt underholdt, mens I slapper af i det gode vejr.

Lodbjerg Hede er et roligt og naturskønt ferieområde, og samtidig ligger både den nærmeste købmand og den skønne sandstrand kun få minutters kørsel fra huset.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 2,346 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 1000 m  
Boligareal: 72 m²
Byggeår: 1974
Strand: 1700 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer K6598 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer K6598 i kvik søg boksen på forsiden.

5. 07. 2022