Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus J6601, Houvig Klitvej 49, Houvig

På Houvig Klitvej 49 ligger dette skønne feriehus til 6 personer. Det store hus er hyggeligt indrettet med egen sauna, og rundt om huset går en stor terrasse. Der er udsigt ud over golfbanen i Søndervig, og det brusende Vesterhav ligger kun 500 meter væk. Op til 2 hunde er også tilladt.

Rummeligt feriehus med sauna og hyggelige kroge

Det 132 kvadratmeter store murstenshus rummer god plads til 6 personer og er hyggeligt indrettet med fine detaljer og varme farver. Den klassiske brændeovn tilfører ekstra charme og feriestemning og sørger for god varme hele året rundt. Med jeres egen sauna kan I forkæle jer selv med lidt ekstra wellness på ferien.

Der er masser af hyggelige siddekroge, hvor I kan sidde i fred og ro med en bog og en kop kaffe. Køkken, stue og spiseafdeling er alt sammen slået sammen i det store opholdsrum, som fungerer som husets hjerte og kommer til at danne rammerne om en masse nye ferieminder.

Alle hverdagens hjælpere står klar til at gøre ferien så ukompliceret som muligt; både opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler samt en hurtig og stabil internetforbindelse, så I nemt kan dele feriebilleder med dem derhjemme.

Stor, ugeneret terrasse og kun 500 meter til stranden

Rundt om feriehuset går en stor terrasse, som på den ene side er helt ugeneret og lukket af. Her kan I læne jer tilbage i havemøblerne og nyde det gode vejr og den friske havluft. Fra huset er der også udsigt ud over den grønne golfbane i Søndervig.

Der er kun 500 meter til havet, og få minutters gang bringer jer hele vejen ned til den brede sandstrand. Både børnene og hundene vil elske en udflugt til stranden, der byder på oplevelser for alle aldre hele året rundt.

 

 

Hus info 2021

Soverum: 3  
Grundareal: 1,455 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 50 m  
Boligareal: 132 m²
Byggeår: 1995
Strand: 500 m
Husdyr: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer J6601 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer J6601 i kvik søg boksen på forsiden.

24. 10. 2021