Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus B2716, Julianevej 48, Bjerregård

Et hyggeligt sommerhus med en fin og rolig beliggenhed på en dejlig naturgrund i et kuperet område. Huset er 85 m2 og har plads til 5 personer. Der er både sauna, brændeovn, vaskemaskine, tørretumbler og gratis trådløst internet.

Dejligt sommerhus med sauna

Dette sommerhus har 5 sovepladser, fordelt på 3 soveværelser. Alle med gulvtæppe, trævægge og loft til kip. Et af værelserne er med dobbeltseng, et med 2 enkeltsenge og det sidste værelse med en enkeltseng. Badeværelset er lyst og venligt, med bruseniche og indgang til husets sauna. Køkkenet, der ligger i åben forbindelse med stuen, er udstyret med bl.a. opvaskemaskine, mikroovn og en 50 liters fryser. Stuen er hyggelig og med et dejligt lysindfald fra de sydvendte vinduer. Her er bl.a. en skøn, centralt placeret brændeovn, som giver både hygge og varme i de kolde måneder og en DAB+ radio med Bluetooth. Desuden har huset en energibesparende varmepumpe. Der er gratis trådløst internet i huset.

Charmerende naturgrund

Huset ligger lavt på den let kuperede naturgrund, hvilket giver god læ for vinden. Bevoksningen på grunden er typisk for området og består af både lyng, græs og marehalm. Terrassen er sydvendt og giver masser af mulighed for at nyde solen i løbet af dagen. Der er kun 500 m til det fantastiske Vesterhav, som indbyder til lange gåture og giver masser af dejlig frisk havluft.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,200 m²  
Sovepladser: 5  
Indkøb: 600 m  
Boligareal: 85 m²
Byggeår: 1988
Strand: 500 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2716 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2716 i kvik søg boksen på forsiden.

11. 08. 2022