Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus B2722, Risbusken 1, Bjerregård

Dette fantastiske luksusferiehus er smagfuldt indrettet med flotte og moderne møbler og har 2 køleskabe. Huset er omgivet af en stor afskærmet terrasse, hvor hele familien i ren luksus kan nyde det rolige område, hvor huset er beliggende.

Luksusferiehus – hvad mere kan man ønske sig?

Dette moderne luksusferiehus tilbyder alt, hvad den kræsne lejer kunne ønske sig. Huset er lyst, rummeligt og velindrettet med to afdelinger med et badeværelse i hver, således to familier kan holde ferie sammen. Feriehuset byder på ren afslapning i saunaen eller i spabadet med dæmpet musik og levende lys. På de køligere dage kan en god bog foran brændeovnen nydes.

Beliggende i rolige omgivelser perfekt til afslapning på terrassen

Feriehuset er omringet af en dejlig terrasse, hvor solen kan følges hele dagen. Til børnene er der opstillet gynger og en sandkasse, så de kan lege, mens mor og far nyder ferien i solen.

Terrassen rundt om huset er desuden perfekt til at nyde kaffen i solens morgenstråler og hyggelige grillaftener mens solen går ned.

Lange gåture med hunden er ideelt

Stranden

ligger 700 m. fra sommerhuset, hvilket indbyder til hyggelige gåture til stranden med familien og hunden. Vesterhavet er helt unikt, og på de gode dage kan du være heldig at finde et stykke rav. Der er også mulighed for at udforske området og den maritme havneby Hvide Sande. Lej en cykel og tag en cykeltur med hele familie langs naturstien og nyd den flotte natur. Der kan gøres et stop i Hvide Sande for a spise en is eller nyde aftensmaden på de lækre restauranter.

Hus info 2022

Soverum: 4  
Grundareal: 1,800 m²  
Sovepladser: 8  
Indkøb: 2000 m  
Boligareal: 120 m²
Byggeår: 2011
Strand: 700 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2722 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2722 i kvik søg boksen på forsiden.

14. 08. 2022