Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: SøndagHus B2743, Julianevej 93, Bjerregård

Dette dejlige sommerhus er skønt beliggende i 1. klitrække på en flot klitgrund med kun 100 meter til stranden og 900 meter til indkøbsmuligheder. Huset er moderniseret i 2011 med skøn udestue, hvorfra udsigten til klitterne kan nydes i rolige omgivelser.

Hyggeligt sommerhus med skøn udestue

Igen i 2019 er huset delvis renoveret med bl.a. nyt køkken og nye trælaminat-gulve. Dette hyggelige sommerhus indbyder virkelig til en dejlig familieferie, hvor der dystes i diverse spil, slappes af med en god film og gåes lange ture ved stranden. Sommerhuset er velindrettet med tre små soveværelser og en dejlig udestue, hvor de lange aftner kan nydes i ro og mag. Og herfra kan I nyde en flot udsigt.

Nyd stjernehimlen og havets brusen fra vildmarksbadet

Der hører en fantastisk stor afskærmet terrasse til huset, hvor familien kan tilbringe de lange sommeraftener. Så mens børnene gynger eller leger i sandkassen, kan I tilberede en skøn grillmiddag, som kan nydes, mens I ser solen gå ned bag klitterne.

Slut dagen af med en godnatdrink, mens I sidder i vildmarksbadet og ser på stjerner og lytter til havets brusen.

Der er god mulighed for at solbade i liggestolene på terrassen eller tage en fodboldkamp på den store naturgrund, hvor der også er gode parkeringsmuligheder samt en carport.

Vesterhavet som baghave

Sommerhuset er beliggende i 1. klitrække med kun 100 meter til stranden, kan I nemt kan komme ned til stranden og spadsere langs vandet med hunden og gå på opdagelse i klitterne. I det omkringliggende område er der spændende ting for hele familien at opleve; såsom Bork vikingehavn eller surfing i Hvide Sande.

OBS: Huset bliver ikke lejet ud til ungdomsgrupper.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,200 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 900 m  
Boligareal: 88 m²
Byggeår: 1985
Strand: 100 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2743 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2743 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022