Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: SøndagHus B2751, Dortheasvej 5, Bjerregård

Velholdt og hyggeligt indrettet feriehus, der indbyder til afslapning og kvalitetstid med familien. På solskinsdagene kan du sidde på terrassen og nyde ferien, mens børnene leger trygt på den indhegnede grund. Og om vinteren kan I sammen hygge Jer foran brændeovnen med spil og varm kakao.

Velholdt feriehus med en lys og hyggelig indretning

Feriehuset er lyst og hyggeligt indrettet, så du med det samme vil føle dig godt tilpas og komme i feriestemning.

I det dejlige køkken kan du hygge dig med madlavningen og bagefter sætte dig godt til rette i stuen og se en god film. Stuen og soverummene er adskilt af en lille gang, så du sagtens kan nyde de lange aftener i sofaen med et glas vin, mens de små sover uforstyrret.

Den indhegnede grund er især perfekt til børnefamilierne med hund

En stor del af grunden er indhegnet og dermed lukket, så du roligt kan lade børnene lege lidt alene. Og ligeledes kan du også bare lukke hunden ud uden at skulle bekymre dig om, at den løber. Til børnene står der ovenikøbet legesager til rådighed, som de sikkert kan få meget sjov ud af. Dermed får du også tid til at sidde på terrassen og bare nyde det og måske tænde op i grillen.

Som et ekstra plus er der lademulighed, så elbilen kan lades op. Lademuligheden er en ladestander, medbring eget kabel.

Bjerregård er et godt udgangspunkt for udflugter i nærområdet

Bjerregård er et dejligt roligt ferieområde, der især tiltrækker familier, der gerne vil hygge sig i og omkring feriehusene eller på den nærtliggende strand.

Men derudover er der ikke langt til den hyggelige havneby Hvide Sande, der har spændende butikker og spisesteder. Og ønsker du lidt mere shopping, er den gamle købstad Ringkøbing også et besøg værd. Legoland finder du kun ca. en times kørsel fra feriehuset, hvilket altid er et hit for både store og små.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,369 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 500 m  
Boligareal: 73 m²
Byggeår: 1984
Strand: 600 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2751 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2751 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022