Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus B2762, Bjerregårdsvej 130, Bjerregård

Hyggeligt og utraditionelt sommerhus i 3 forskudte plan. Huset er beliggende på en kuperet klitgrund, hvor huset er bygget skråt op af grunden. Terrasserne er ligeledes tilpasset grunden, og fra den private klittop bag huset er der en smuk udsigt over området og til Ringkøbing Fjord.

Utraditionel udformning

Det hyggelige træsommerhus i Bjerregård har en meget utraditionel arkitektonisk form, der nærmest smelter sammen med det bølgende klitlandskab. Huset, der ligger på en flot, kuperet klitgrund, er bygget ind i landskabet. Indretningen fordeler sig over tre forskudte plan med en dejlig, lys stue og gode værelser. Værelserne er ikke store, men hyggelige og charmerende indrettede. Fra stuen er der adgang til en lille hems, som er perfekt til familiens børn. De vil elske at have et “hulerum” i stuen, hvor de kan trække sig tilbage og lege – og samtidig være tæt på familien.

Tid til afslapning og velvære

Det er afslappende at være tæt på naturen. Ved Vesterhavet har du mange muligheder for at opleve naturen på tætteste hold – hele året rundt. Du kan cykle rundt i det naturskønne område, bade i havet eller fjorden eller sidde på terrassen og nyde solen. Når dagen går på hæld, kan du hoppe i husets spabad eller tænde for saunaen. Især når vinteren begynder at få fat, kan spaens lune varme være en velværende pause fra en kulden udenfor.

Gode, private terrasser og en smuk udsigt

Også i uderummet har huset mange charmerende detaljer. På grund af sin unikke beliggenhed er der gode, private terrasser og hyggeoaser rundt om hele huset. Her kan I sidde, omgivet af fyrrebuske og hybenplanter, og nyde naturen og hinanden. Fra den private klittop, der ligger bag huset, er der desuden er en meget smuk udsigt over Ringkøbing Fjord.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,450 m²  
Sovepladser: 8  
Indkøb: 500 m  
Boligareal: 102 m²
Byggeår: 1993
Strand: 1000 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2762 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2762 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022