Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus B2763, Bjerregårdsvej 362, Bjerregård

Dette hyggelige og lyst indrettede feriehus ligger på en dejlig naturgrund tæt på stranden, så du hver dag kan komme ned og nyde den friske havluft. Feriehuset har også en god lukket og delvist overdækket terrasse, så du har rig mulighed for at sidde ude og slappe af i ferien.

Hyggeligt og rummeligt feriehus til en afslappende ferie – perfekt til børnefamilier

Feriehuset er rummeligt indrettet, så du her har god plads og vil føle dig godt tilpas. Derudover er der et rigtig dejligt køkkent, så du sikkert får lyst til at lave lidt ekstra lækkert mad i ferien. Og efterfølgende kan du sætte dig godt tilrette i stuen foran brændeovnen og se en god film eller læse en spændende bog.

Dejlig beliggenhed tæt på stranden

Feriehuset ligger kun 200 m. fra stranden, så du kun har en kort gåtur ned til Vesterhavet og dets imponerende natur. Her vil du med sikkerhed tilbringe utallige uforglemlige timer med familien, hvor I går lange ture, samler muslingeskaller eller bygger store sandslotte – kun fantasien sætter grænser.

Dejligt område og et godt udgangpunkt for udflugter med børnene

Området Bjerregård er en kendt og elsket feriedestination – især for børnefamilier. Her er der nemlig roligt og fredeligt, og den smukke natur og friske havluft giver ganske enkelt fornyet energi.

Skulle du alligevel få lyst til at opleve noget mere, kan et besøg til Bork Havns vikingemuseum anbefales. Og en tur til den hyggelige havneby Hvide Sande er et must. Her er der spændende butikker, gode restauranter og mulighed for at købe frisk fisk med hjem.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,300 m²  
Sovepladser: 7  
Indkøb: 900 m  
Boligareal: 90 m²
Byggeår: 2003
Strand: 200 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2763 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2763 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022