Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus B2833, Bjerregårdsvej 260, Bjerregård

Feriehuset ligger på en lille sidevej ud til et fredet naturareal. Her kan du nærmest uforstyrret nyde ferien og terrasselivet, mens børnene leger på naturgrunden. Terrassen mod øst ligger især ugeneret – helt perfekt, når morgenmaden kan nydes udenfor.

Den gode indretning gør feriehuset ideelt til 8 personer

I midten af feriehuset har du et dejligt opholdsrum med stue og et åbent køkken/alrum. Her vil du sikkert tilbringe meget af ferien, da rummet emmer af hygge og indbyder til samvær.

På hver side af opholdsrummet har du to soverum og et badeværelse. Denne fordeling er især god, hvis I er to familier, der holder ferie sammen. I det ene badeværelse har du et dejligt spabad og en god sauna, der står klar, når du trænger til et par stunders wellness og selvforkælelse.

Nyd den rolige beliggenhed på de gode terrasser omkring feriehuset

Omkring feriehuset har du flere gode terrasser, så du næsten altid kan finde en plads med sol og læ. Her kan du dase i liggestolen med en god bog, mens børnene leger lige ved siden af. Terrasserne er naturligvis også helt perfekte til måltider, og i huset er der en el-grill til rådighed.

Vesterhavet og stranden kan også nås til fods. Her kan du opleve bølgernes brusen, den friske luft og de smukke solnedgange.

Hus info 2022

Soverum: 4  
Grundareal: 1,973 m²  
Sovepladser: 8  
Indkøb: 800 m  
Boligareal: 111 m²
Byggeår: 2004
Strand: 750 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2833 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2833 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022