Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus B2853, Dortheasvej 62, Bjerregård

På Dortheasvej 62 i Bjerregård finder I dette hyggelige og meget velholdte feriehus på en flot naturgrund. Sommerhuset har en stor, afskærmet og delvist overdækket terrasse og ligger på en naturgrund kun få hundrede meter fra stranden. Feriehuset er lyst og indbydende indrettet med komfortable møbler og gode senge.

Hyggeligt feriehus på flot naturgrund

Dortheasvej i Bjerregård Nord finder du dette charmerende træhus fra 1979. Selvom sommerhuset har nogle år på bagen, så fremstår alt i husets indre og ydre pænt og velholdt. De lyse trævægge og lofter, der går til kip harmonerer perfekt med det flotte lysindfald fra sommerhusets vinduer. Det skaber en dejlig, venlig og lys atmosfære i feriehuset. Rummene er let møbleret i en enkel stil, der ikke tager fokus fra det væsentlige: naturen, udsigten og roen fra landskabet udenfor.

Feriehuset har en energibesparende varmepumpe, som I med fordel kan benytte til at holde en behagelig temperatur.

Sommerhuset har en hyggelig alkove, som indbyder til afslapning på langs, og børnene vil elske at bruge pladsen som en lille hule, hvor de kan lege eller tegne. Feriehuset ligger på Dortheasvej kun nogle få hundrede meter fra Esmarks kontor – så husk at benyt jer af den store fodboldbane ved kontoret.

Udeoase med mange muligheder

Feriehuset har gode terrasser rundt om huset. Det betyder, at I kan følge solens gang på himlen og hele tiden finde en god plads i solen eller skyggen. En del af terrassen har en overdækning. Her er det hyggeligt at sidde og nyde en god middag på en lun sommeraften – eller sidde og lytte til regnen, der trommer mod taget på en sommerdag.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,285 m²  
Sovepladser: 8  
Indkøb: 800 m  
Boligareal: 90 m²
Byggeår: 1979
Strand: 400 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2853 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2853 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022