Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus D3811, Kr Madsens Vej 73, Haurvig

På en ugeneret plet i Haurvig, omgivet af grøn natur og vestjysk hede, ligger dette charmerende feriehus til 6 personer. Huset er hyggeligt indrettet med brændeovn og praktiske faciliteter, og udvendigt finder I flere skønne terrasser med masser af hyggekroge. Her er der lagt op til en afslappende ferie i fredfyldte og naturskønne omgivelser.

Charmerende træhus med brændeovn og opvaskemaskine

Det røde træhus på Kr. Madsens Vej 73 oser af charme og er rigtig hyggeligt indrettet med fine møbler, flotte detaljer og med de praktiske faciliteter i orden – huset byder en hurtig og stabil internetforbindelse og i bryggers finder i både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Stue og køkken er åbnet op og danner et stort opholdsrum, som med sikkerhed kommer til at sætte rammerne for en masse nye ferieminder. Den knitrende brændeovn sørger for god varme og skøn feriestemning hele året rundt.

Huset har 3 fine soverum og er et super valg til en stille og rolig familieferie midt i den grønne natur.

Ugeneret beliggenhed midt i naturen med flere fine terrasser

Feriehuset har en skøn beliggenhed, ganske ugeneret blandt grantræer, buske og en høj klitbanke. Der er flere skønne terrasser rundt om huset, og masser af siddekroge, så alle gæster kan finde en plads i solen og nyde den friske havluft i fred og ro.

På de varme sommerdage kan I bruge hele dagen i liggestolene, mens børnene gynger på husets gyngestativ eller går på opdagelse blandt træerne, og om aftenen kan I tænde op i grillen og spise en god feriemiddag under åben himmel.

Huset ligger mellem hav og fjord, og der er ikke langt til vandet. Kun 10 minutters gang skiller jer fra det brusende Vesterhav, som året rundt byder på nye, spændende oplevelser. Den hyggelige havneby Hvide Sande ligger blot et par minutters kørsel væk, og her finder I masser af indkøbsmuligheder, spændende forretninger og lækre restauranter. 

Hus info 2020

Soverum: 3  
Grundareal: 1,388 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 7000 m  
Boligareal: 81 m²
Byggeår: 1964
Strand: 1000 m
Husdyr: Nej

Gratis ydelser 2020


- Gratis vinduesvask
- Gratis vandforbrug
- Gratis internetBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer D3811 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer D3811 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 06. 2020