Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus B2805, Dortheasvej 16, Bjerregård

Er I en familie på 5 personer, og ønsker I et afbræk fra en hektisk hverdag, så er feriehuset på Dortheasvej 16 – for enden af et lukket vænget – i Bjerregård et oplagt sted at holde ferien. Feriehuset er indbegrebet af charme ved et hyggeligt lille feriehus. Her har I rig mulighed for at koble helt fra foran brændeovnen, gå en lang tur ved stranden og bare nyde hinandens samvær.

Lys og pæn indretning skaber afslappende feriestemning

Det intime, lille feriehus er velholdt og har fine detaljer i indretningen. Der er store vinduer på hver side af terrassedøren, som giver masser af lys, der gør huset rummeligt og skaber en god atmosfære.

Brændeovnen passer perfekt ind i den hyggelige feriestemning, som feriehuset skaber rammerne omkring. Her kan I nyde varmen fra de knitrende flammer efter en gåtur langs stranden i den friske havluft.

Selv om det er et lille hus, indeholder det stadig de uundværlige hjælpemidler – vaskemaskine og opvaskemaskine, som gør det endnu lettere for jer at slappe helt af uden at skulle tænke på tøjvask og opvask. Og til ungerne vil de glæde sig over den chromecast, som er i stuen. Her skal der bare bruges en app, og I kan streame over telefonen på tv’et.

Terrasse omringet af smuk natur – klitlandskab og strand  

Huset er omgivet af smukt klitlandskab, så langt øjet rækker. Hvis I går en tur i landskabet, vil I efter kun 700 meter ramme stranden, som bestemt også er et besøg værd. Mærk den friske vind i ansigtet og nyd lyden af Vesterhavet, der bruser.

Hvis vejret lover solskin, har feriehuset også en dejlig overdækket og afskærmet terrasse, som giver gode muligheder for solbadning og grillaftner. Her finder I altid ly og læ.

Har I lyst til en udflugt, ligger den charmerende havneby Hvide Sande blot 15 minutters kørsel væk, og her er der altid nyt at opleve og nye forretninger at besøge.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,317 m²  
Sovepladser: 5  
Indkøb: 600 m  
Boligareal: 60 m²
Byggeår: 1976
Strand: 700 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2805 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2805 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022