Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus D3273, Havbjergevej 21, Haurvig

Dejligt muret luksussommerhus med stråtag opført i førsteklasses materialer og naturligvis fuldt isoleret for vinterbrug. Enestående beliggenhed i allerførste række mod havet. Total ugeneret og afskærmet terrasse bygget ind i klitten.

Luksussommerhus i den yderste klit

Dette flotte sommerhus kan imødegå de fleste krav, man måtte have på ferien. Huset ligger ganske enkelt pragtfuldt, bygget helt ind i den yderste klit. Det har en stor skøn terrasse og du kan som regel finde en læfyldt plet, hvor du kan nyde den friske luft i ro og mag. Terrassen er helt lukket, hvilket gør den perfekt, hvis du har småbørn eller din hund med på ferie. Nyd en god eftermiddag på liggestolen eller en dejlig aften med bøf på grillen og vin i glasset.

Alt hvad du skal bruge

Huset er indrettet med 3 rigtig gode soveværelser med trægulve, alle med dobbeltsenge og skabsplads. Du har 2 dejlige badeværelser med gulvvarme og bruser. I det største badeværelse er der et lækkert 2 personers boblebad og indgang til pæn sauna. Køkkenet er nydeligt indrettet og meget veludstyret. Her er også opvaskemaskine og mikroovn. Stuen, som står i åben forbindelse med køkkenet, har trægulv og er pænt indrettet med spiseplads til 6 personer, hyggeligt sofahjørne, fladskærm og brændeovn. Her er masser af lysindfald og god udsigt gennem de mange store vinduer. I huset er adgang til gratis internet med kabel og Wireless.

Haurvig, syd for Hvide Sande

Haurvig er et lille sommerhusområde, som ligger ca. 7 kilometer syd for Hvide Sande. Her ligger husene i læ af store klitter, i magelig gåafstand fra den lange smukke strand og Vesterhavet. På den østlige side af hovedvejen ligger en lille hyggelig havn, hvorfra der stadig fiskes på fjorden fra de små joller.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 2,666 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 7000 m  
Boligareal: 120 m²
Byggeår: 2008
Strand: 100 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer D3273 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer D3273 i kvik søg boksen på forsiden.

13. 08. 2022